Zabezpečené ubytovanie a štedré príplatky: Holandské spoločnosti hľadajú nových kolegov

Hľadáte si prácu v zahraničí? Máte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie? V tom prípade ste na správnom mieste. Holandskí zamestnávatelia momentálne hľadajú nových kolegov. Skúste si vybrať z týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky spoločnosti Sagius recruitments, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Spoločnosť Sagius recruitments s.r.o. momentálne obsadzuje tieto pozície:

Miesto výkonu práce: Holandsko

Plat: 13,73 EUR/hod.

Hľadáte prácu s priemerným platom 500 EUR týždenne? Ako montážnik vo výrobe budete montovať bicykle Giant - zmontujete špice kolies a upevníte sedlá na bicykle, či pripevníte brzdy. Výhodou je zabezpečená doprava, bezplatná registrácia holandského daňového čísla a týždenné vyplácanie odmeny. Dohovoríte sa po anglicky? Táto pozícia môže byť vaša. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Holandsko

Plat: 10,81 EUR/hod.

Spolu s kolegami bude vašou úlohou vykladať zásielky z kamiónu, ukladať ich na pás a naopak. Na tejto pozícii sa určite nudiť nebudete. Dôležitá je dobrá fyzická kondícia a pozitívny prístup k práci. Medzi benefity patria zabezpečené služby koordinátora, dotované ubytovanie a 25 dní plateného voľna. Zaujala vás táto ponuka? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Holandsko

Plat: 11,04 EUR/hod.

Sklad s oblečením pre spoločnosť H&M, hľadá flexibilných ľudí, ktorí budú ochotný pracovať na rôznych pozíciách a zmenách. Dôležitá je najmä schopnosť komunikovať v anglickom jazyku. Zamestnávateľ vám k platu ponúkne zabezpečené ubytovanie, dopravný prostriedok a poradenstvo ohľadom vycestovania do Holandska. Je táto ponuka niečo pre vás? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Všetky ponuky spoločnosti Sagius recruitments s.r.o. nájdete na Kariéra.sk.

 

Viac o téme: Práca Plat Zahraničie Ponuka Holandsko
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy