Hľadáte zmenu? Títo zamestnávatelia vám ponúknu 1500 až 3000 EUR mesačne

Túžite po novom zamestnaní, vďaka ktorému by ste mohli zarábať 1500 až 3000 EUR mesačne? V tom prípade, by vás mohla zaujať niektorá z týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky z celého Slovenska, v ktorých platy nejdú pod 1500 EUR. K slušným zárobkom vám zamestnávatelia ponúknu aj zaujímavé benefity a ďalšie výhody. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto práce: Bratislava

Plat: 2000 EUR

Mediálna spoločnosť Zoznam hľadá šikovného Web Developera. Vašou pracovnou náplňou bude návrh, vývoj a optimalizácia webových aplikácií.  Zamestnávateľ vám v rámci benefitov ponúkne poukážky na športové a kultúrne podujatia, lístky na premiéry filmov, koncerty alebo tiež poukážky na masáže. Ak by vás zaujala práca na online projektoch so špičkovými technológiami, celý inzerát si môžete prečítať na Kariéra.sk.

Miesto práce: Piešťany

Plat: 1700 EUR

Na tejto pozícii vás čaká riadenie a vylepšovanie systému kvality spoločnosti podľa ISO 9001:2015 a EN ISO 13485:2016 a iných medzinárodných noriem, príprava spoločnosti na certifikačné audity a zákaznícke audity, príprava podkladov a udržiavanie dokumentácie podľa smerníc PED. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto práce: Bratislava

Plat: 1900 EUR

Čo bude vašou náplňou práce? Ako Špecialista prípravy obchodných ponúk budete mať pod palcom životný cyklus prípravy obchodnej ponuky od prijatia zákazníckej požiadavky až po odovzdanie finálnej ponuky a priamy kontakt, komunikáciu a koordináciu aktivít s kolegami naprieč firmou. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto práce: Bratislava

Plat: 2640 EUR

V spoločnosti Takeda vytvárame organizáciu pripravenú na budúcnosť, organizáciu, ktorá sa vyvíja rýchlosťou vedy a techniky pomocou údajov a digitálnych technológií, aby vyhovovala potrebám pacientov, našich ľudí a planéty. Aby sme to dosiahli, potrebujeme vašu pomoc. Pripojte sa k nášmu vzrušujúcemu a novému Innovation Capability Center (ICC) v Bratislave na Slovensku. Celú ponuku nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Červená Skala

Plat: 1800 EUR

Na tejto pozícii vás čaká vedenie a obsluha sklápacej súpravy, preprava sypkých materiálov a vozový park SCANIA. Výhodou sú voľné víkendy, firemné akcie, odmeny, stravné lístky, firemné oblečenie a 13-ty plat. Zaujala vás táto ponuka? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Wiener Neudorf, Rakúsko

Plat: 2800 EUR

Čo bude vašou náplňou práce? Každodenný kontakt so zákazníkmi a prepravnými partnermi z celej Európy, obchodné rokovania o nákupe a predaj, analýza a optimalizácia tokov tovaru a služobné cesty do celej Európy. Zamestnávateľ vám okrem slušného platu ponúkne aj rôzne benefity. Všetky ich nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Trenčiansky kraj

Plat: 3000 EUR

Jedna z predajní LIDL sa ocitne vo vašich rukách. Budete viesť tím s približne 30 zamestnancami – organizovať ich prácu, úlohy a pracovné zmeny či starať sa o ich rast a naberať nových zamestnancov. Nebojíte sa zodpovednosti? Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Peniaze Práca Ponuka
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy