Stabilná strojárska spoločnosť hľadá nových kolegov: Pozrite sa, aké miesta sú voľné a koľko si môžete zarobiť

Hľadáte si prácu v Trenčianskom kraji? Radi by ste sa uplatnili v oblasti strojárskej výroby? Pracovný portál Kariéra.sk má pre vás niekoľko zaujímavých pracovných ponúk spoločnosti Branson Ultrasonics. Zamestnávateľ Vám okrem stanoveného platu ponúkne aj široký systém benefitov. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť Branson Ultrasonics?

Zamestnávateľ vám k pracovnému pomeru na dobu neurčitú s fixnou mesačnou mzdou ponúkne aj každoročné ZVYŠOVANIE MZDY, 13. a 14. plat vo výške 50% priemernej mzdy zamestnanca, dochádzkový bonus do 600 EUR ročne, finančný príspevok do 100 EUR na šport a relax, pravidelné finančné odmeny pri vernostnom a životnom jubileu, kurzy anglického jazyka a množstvo ďalších benefitov. Všetky zamestnanecké výhody nájdete na Kariéra.sk.

Spoločnosť Branson Ultrasonics, a.s. momentálne obsadzuje tieto pracovné pozície:

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: od 1200 EUR a viac v závislosti od skúsenosti

Čo Vás čaká na tejto pozícii? Vašou hlavnou úlohou bude strojné opracovanie materiálov z ocelí, Ti a Al zliatin, špeciálna kusová výroba súčiastok (nástrojov) na CNC frézach podľa výkresovej dokumentácie a vytvorených CAM programov, samostatné nastavenie a programovanie CNC strojov v riadiacom systéme HeidenHain a kontrola kvality hlavných rozmerov po obrobení. Hodíte sa na túto pozíciu? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: od 900 EUR a viac v závislosti od skúsenosti

Aká bude vaša pracovná náplň na tejto pozícii? Čaká Vás montáž nástrojov, zariadení a celkov podľa platnej montážnej dokumentácie a technických postupov, montáž pneumatickej alebo hydraulickej inštalácie, montáž a nastavenie zváracej technológie, jej uvedenie do prevádzky a spolupráca na riešení problémov súvisiacich s mechanickou montážou. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

V roku 2016 začal BRANSON na Slovensku pôsobiť ako samostatná spoločnosť Branson Ultrasonics, a.s. - súčasť globálnej korporácie Emerson. V spoločnosti Emerson podporujeme kultúru, v ktorej je každý zamestnanec rešpektovaný pre svoje jedinečné skúsenosti a nadanie. Veríme, že rozmanité pracovné prostredie prispieva k bohatej výmene nápadov a odlišnosti myšlienok, ktoré inšpirujú k inováciám a prinášajú najlepšie riešenia našim zákazníkom. Preto podporujeme vytváranie rôznych zamestnaneckých skupín a tým pomáhame tvoriť rôznorodé pracovisko a začlenenie všetkých zamestnancov rešpektujúc ich odlišnosť a individualitu.

Viac o téme: Práca Plat Ponuka Pracovné pozície Cnc
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy