Chcete si slušne zarobiť? Holandské spoločnosti hľadajú nových kolegov

Hľadáte si prácu v zahraničí? Máte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie? V tom prípade ste na správnom mieste. Holandskí zamestnávatelia momentálne hľadajú nových kolegov. Vďaka zákonným príplatkom si môžete zarobiť výrazne viac, než je uvedené v hodinovej mzde. Skúste si vybrať týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky spoločnosti Sagius recruitments, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Venlo, Holandsko

Plat: 11,67 EUR/hod.

Hľadajú sa pracovití ľudia na prácu v sklade s oblečením pre značky Calvin Klein, Tommy Hilfiger či Michael Kors – pracuje sa v teplom a príjemnom prostredí s možnosťami nadčasov. Na ponuku môžete reagovať na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Born, Holandsko

Plat: 11,03 EUR/hod.

Svetoznámy výrobca elektroniky Samsung hľadá do svojho tímu nových kolegov. Vašou náplňou práce bude zabezpečiť, aby v sklade všetko prebehlo hladko. Podrobnosti o tejto pracovnej ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Venray, Holandsko

Plat: 10,46 EUR/hod. 

Práca pozostáva z činnosti na niekoľkých výrobných linkách, montovania a triedenia výrobkov do 12 kilogramov. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Chcete si slušne zarobiť? Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Eindhoven, Holandsko

Plat: 11,64 EUR/hod. 

Na tejto pozícii vás čaká zbieranie objednávok, balenie tovaru a práca s vráteným tovarom. Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Born, Holandsko

Plat: 17 EUR/hod.

Vašou úlohou bude práca vo výrobe BMW X1, X2 a MiniCooper. Jedná sa o pozíciu na oddelení logistiky. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Holandsko

Plat: 10,81 EUR/hod.

Spolu s kolegami bude Vašou úlohou vykladať zásielky z kamiónu, ukladať ich na pás a naopak. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Holandsko

Plat: 11,15 EUR/hod.

Vašou úlohou bude práca v sklade, zbieranie a výber objednávok, práca s elektrickým paletovým vozíkom (vysokozdvižným vozíkom a retrakom). Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Chcete si slušne zarobiť? Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Pijnacker, Holandsko

Plat: 11,53 EUR/hod.

Vašou prácou bude "order picking" v sklade s alkoholickými nápojmi. Výhodou je holandská pracovná zmluva, ročne 25 dní plateného voľna a výplata každý týždeň. Na túto ponuku môžete reagovať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Pijnacker, Holandsko

Plat: 11,04 EUR/hod.

Hľadáte prácu s priemerným platom 500 € týždenne? Ako montážnik vo výrobe budete montovať bicykle Giant. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Pijnacker, Holandsko

Plat: 11,53 EUR/hod.

Sklad s oblečením pre spoločnosť H&M, hľadá nových spolupracovníkov, ktorý budú pracovať na rôznych oddeleniach: "Picking, Packing and Returns". Všetko o tejto pracovnej ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Všetky ponuky spoločnosti Sagius recruitments s.r.o. nájdete na Kariéra.sk.

Viac o téme: Holandsko Práca Sklad Ponuka
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy