Plat 2000 EUR a zaujímavé benefity: Úspešná nábytkárska spoločnosť hľadá šikovného kolegu

Chcete pracovať v spoločnosti, ktorá ocení vaše zručnosti a kvality? Túžite mať vo vašom zamestnaní možnosti rozvoja a príležitosti na osobný aj profesijný rast? V spoločnosti EKOMA - design, a.s. vás čaká samostatná a dynamická práca, v ktorej vás neminú ani slušné odmeny a bonusy. Zistite viac o pracovnej náplni, očakávaní od kandidáta a benefitoch, ktoré tento zamestnávateľ ponúka.

V prípade, že by vás táto pracovná ponuka zaujala, svoj životopis v slovenskom jazyku môžete zaslať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Spoločnosť EKOMA - design, a.s. momentálne obsadzuje túto pracovnú pozíciu

Plat: 2000 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava - Rožňavská 4 - New Living Center

Čo vás na tejto pozícii čaká?

Hlavnou náplňou práce je riadenie projektov spoločnosti EKOMA – design a ich realizácia, zodpovednosť za montážne skupiny, hodnotenie dodávateľov, vybavovanie reklamácií, zabezpečovanie drobných opráv nábytku, spolupráca s internými oddeleniami spoločnosť a zodpovednosť za konečné odovzdanie zákazky/projektu zákazníkovi. Celý popis pracovnej pozície nájdete na Kariéra.sk.

Aké sú výhody tejto pozície?

Okrem motivačného ohodnotenia s variabilnou zložkou mzdy vám zamestnávateľ ponúka profesionálne zaškolenie zdarma, priestor na rozvoj, rast a samostatnú prácu a tiež pracovné prostredie, do ktorého sa budete radi vracať. Viac sa ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Čo sa vyžaduje od uchádzača?

Projektovému manažérovi v spoločnosti EKOMA design by nemalo chýbať príjemné vystupovanie, vysoké pracovné nasadenie ani schopnosť vyjednávať. Samostatnosť pri riešení pracovných úloh, dobré organizačné schopnosti, zodpovednosť, flexibilita, prozákaznícka orientácia aj precíznosť sú výbornými predpokladmi pre túto prácu. Hodíte sa na túto pozíciu? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Všetky ponuky spoločnosti EKOMA - design, a.s. nájdete na Kariéra.sk.

Spoločnosť EKOMA design, a.s. pôsobí na trhu s nábytkom od roku 1995. Postupne sa z nás stala spoločnosť, ktorá zabezpečuje komplexné riešenie interiérov ako sú rodinné domy a bytové interiéry, kancelárske priestory, hotely, reštaurácie, kongresové sály až po rôzne rezidenčné projekty. Pracujeme aj ako kuchynské štúdio, ktoré rieši návrhy kuchynských liniek pre individuálnych zákazníkov ako aj veľké dodávky kuchýň pre rezidenčné projekty. Dlhoročné skúsenosti a dobré dlhodobé vzťahy s našimi dodávateľmi nám umožňujú poskytovať kvalitný servis našim zákazníkom. Snažíme sa poskytovať našim zákazníkom maximum služieb k ich spokojnosti.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy