Hľadáte si prácu v zahraničí? Tu si môžete zarobiť od 1720 EUR mesačne

Máte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie? Vyberte si z týchto pracovných ponúk, pri ktorých platy začínajú na 1720 EUR. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky zo zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Holandsko, Born

Plat: 15,46 EUR/hod.

Hľadáme motivovaných zamestnancov automobilových fanúšikov, ktorí by chceli pracovať v úspešnej spoločnosti a získať stabilnú prácu s vysokým platom. Pracujte pre firmu, ktorá sa venuje montáži a dodávaniu autodielov pre drahé značky áut z Nemecka a Švédska. Reagovať môžete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Ommel – pri Belgických hraniciach

Plat: 10,78 EUR/hod.

Ak si vyberiete pracovať pre spoločnosť Plukon, budete pracovať pre inovatívnu, pragmatickú a zdravú spoločnosť s budúcnosťou. Ak teda máte záujem pracovať v Holandsku dlhodobo a bez rizika, neovládate anglický jazyk, ani nemáte dostatok praxe čítajte ďalej. Vieme umiestniť mužov, ženy, páry ako aj ľudí, ktorí sa už nachádzajú v Holandsku. Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Európska únia

Plat: 17,00 EUR/hod.

Čo vás čaká na tejto pozícii? Hlavnou náplňou práce sú zváračské prace (zváranie plechov, potrubia), potrubárske prace (čítanie izometrických výkresov, úkosy na potrubiach, trasovanie potrubí ) a zámočnícke prace (úkosy na oceľových konštrukciách, znalosť čítania konštrukčných výkresov). Viac sa o tejto pozícii dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko, Kolín

Plat: 22,00 EUR/hod.

Hľadáme 4 elektrikárov na elektroinštalačné práce v oblasti Kolína. Práca je na živnosť. Bude stačiť, ak nemecký jazyk bude ovládať len jedna osoba z celej skupiny. Zaujala vás táto pozícia? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Holandsko 

Plat: 1720 EUR

Hľadajú sa motivovaní pracovníci do rôznych skladov po celom Holandsku. Veľkou výhodou je, že budete pracovať priamo pre Vášho zamestnávateľa a nie pre agentúru. Spoločnosti ponúkajú serióznosť, stabilitu a dostatok pracovných hodín. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko 

Plat: 1755 EUR

Dopĺňame tím a hľadáme motivovaných pracovníkov (aj bez nemeckých jazykových znalostí) do skladu s textilom v Nemecku. Výhodou je slovenský kolektív, nemecké zdravotné poistenie a odvody do nemeckého sociálneho systému. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko  

Plat: 18,00 EUR/hod.

Hľadá sa pracovník na búracie a vypratávacie práce s vlastným autom, práca na slovenskú živnosť, ubytovanie v peknom zariadenom byte - zabezpečené a hradené zamestnávateľom. Nemčina nie je potrebná, ale je výhodou. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Nechcete si už nechať ujsť žiadne zaujímavé pracovné ponuky? Vytvorte si agenta na Kariéra.sk. Vďaka službe agent si môžete ušetriť každodenné prezeranie pracovných ponúk. Viete v akom odvetví a akom meste si hľadáte prácu? Nechajte sa na zaujímavé pracovné ponuky pohodlne upozorniť mailovým Agentom, ktorý Vám bude posielať do mailu len ponuky z odvetvia a regiónu, o ktoré máte záujem. Vďaka Agentovi vám neunikne žiadna ponuka a vy tak získate možnosť reagovať na ňu medzi prvými, čo výrazne zvýši vaše šance na úspech. 

 

Viac o téme: Peniaze Práca Zahraničie Ponuka
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy