Hľadáte si prácu na západnom alebo strednom Slovensku? Stabilná spoločnosť ponúka platy 1300 až 1800 EUR

Hľadáte si novú prácu, v ktorej by ste si vedeli zarobiť mesačne 1300 až 1800 EUR a viac? V tom prípade ste na správnom mieste. Spoločnosť EKOPLAST RA s.r.o. momentálne obsadzuje voľné pracovné pozície na západnom Slovensku. Vhodný uchádzač by mal byť najmä manuálne zručný a komunikatívny. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Banská Bystrica, Žilina, Trenčín

Plat: 1300 €

Čo Vás čaká na tejto pozícii? Hlavnou náplňou práce je servis plastových okien a dverí všetkých typov, núdzové otváranie zamknutých dverí, výmena izolačných a bezpečnostných skiel, premazanie a výmena tesnenia, odstraňovanie mechanických závad na oknách. Hodíte sa na túto pozíciu? Celý inzerát nájdete ne Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava, Trnava, Malacky

Plat: 1800 €

Na tejto pozícii Vás čakajú najmä obhliadky plastových okien u zákazníkov. Vašou zodpovednosťou bude kontrola funkčnosti a tesnosti, navrhnutie opráv a cenová kalkulácia. Medzi výhody patria skvelé benefity, súťaže a motivačné ohodnotenie. Na túto ponuku môžete reagovať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava, Trnava, Nitra

Plat: 1300 €

Vašou pracovnou náplňou na tejto pozícii bude poskytovať zákazníkom pozáručný servis plastových okien a dverí všetkých typov. Ak ste manuálne zručný a komunikatívny, táto ponuka môže byť vhodná práve pre Vás. K pozícii prináleží aj služobné vozidlo, preto je dôležité mať vodičský preukaz typu B alebo B1. Chcete sa o tejto pozícii dočítať viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Všetky voľné pozície spoločnosti EKOPLAST RA s.r.o. nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Medzi služby spoločnosti EKOPLAST RA s.r.o. patrí pozáručný servis plastových okien a dverí všetkých typov, núdzové otváranie zamknutých dverí, výmena izolačných a bezpečnostných skiel, premazanie a výmena tesnenia, odstránenie mechanických závad na oknách, nastavenie, odstránenie prefukovania a rosenia okien a dverí, oprava a výmena častí kovania a zabezpečovanie okien proti zlodejom.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy