Zarábajte 3000 až 5000 eur mesačne: Voľné pracovné ponuky na Slovensku aj v zahraničí

Hľadáte si novú prácu, v ktorej by ste si vedeli zarobiť mesačne 3000 až 5000 a viac? Nové pracovné výzvy, šance a príležitosti sú pred vami. Skúste si vybrať týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky zo Slovenska i zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Bratislavský kraj

Plat: 4060 €

Jedna z najväčších spoločností v IT sektore na slovenskom trhu hľadá skúseného SAP špecialistu, ktorý bude poskytovať podporu klientom v oblasti SAP PM/MM. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 4500 €  

Na projekt výstavby novej električkovej trati v Bratislave hľadáme pracovné pozície Stavbyvedúceho pre dopravné stavby/ Stavbyvedúceho pre trať a trakčné vedenie. Zaujala vás táto ponuka? Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Zarábajte 3000 až 5000 Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 4060 €

Rozumiete dátovej analytike a viete, prečo je v dnešnej dobe tak dôležitá? Táto ponuka by mohla byť vhodná práve pre vás. Viac sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3000 – 4000 €

Nechýba vám analytické myslenie a dohovoríte sa po nemecky? Na tejto pozícii vás čaká riadenie, koordinácia a kontrola podriadených zamestnancov. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3000 €

Pôsobíte dlhé roky na pozícií Projektového manažéra dopravných stavieb a hľadáte novú výzvu/projekt? Výstavba novej električkovej trate v Bratislave hľadá v tom prípade práve vás. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 3000 - 4500 €

Spoločnosť Quimica s.r.o. (Q-bau) príjme partie murárov, betonárov na stavebné projekty do Nemecka. Nerobí vám táto práca problém? Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Zarábajte 3000 až 5000 Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Viedeň  

Plat: 4285 €

Čo vás na tejto pozícii čaká? Budete viesť proces tvorby produktov s cieľom identifikovať najlepšie príležitosti pre podnikanie a zákazníkov. Zaujala vás táto ponuka? Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: región Orava

Plat: 3000 €

Na tejto pozícii budete držať ochrannú ruku nad 3-5 predajňami v tvojom regióne a ovplyvníte ekonomické výsledky spoločnosti aj plnenie dlhodobých cieľov. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Holandsko, Nemecko, Švédsko

Plat: 5000 € 

Všetky podrobnosti o tejto pracovnej ponuke nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy