Hľadáte si slušne platené zamestnanie v zahraničí? Vyberte si z týchto pracovných ponúk

Máte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie? Vyberte si z týchto pracovných ponúk, pri ktorých platy začínajú na 1700 €. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky zo zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Na niektoré z pozícii nepotrebujete ani ovládať cudzie jazyky. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné. Na niektoré z pozícii nepotrebujete ani cudzie jazyky.

Miesto práce: Rakúsko

Ponúkaný plat: 2800 €

Práca vhodná pre 2 členné skupiny. Rakúska spoločnosť hľadáme vhodných uchádzačov na stavebné pozície Murár. Zamestnávateľ zabezpečuje a hradí ubytovanie, rakúsku pracovnú zmluvu, zdravotné sociálne poistenie a 13. a 14. plat.  Viac sa o tejto pozícii dozviete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Nemecko

Ponúkaný plat: 2250 €

Čo vás na tejto pozícii čaká? Náplňou práce je obsluha strojov a zariadení na spracovanie skla, monitorovanie výrobného procesu a neustála kontrola daných noriem kvality. Výhodou je nemecká pracovná zmluva, zabezpečené ubytovanie a kontaktná osoba v rodnom jazyku. Všetky podrobnosti nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Holandsko

Ponúkaný plat: 1700 – 2000 €

Hľadajú sa šikovný pracovníci na rôzne pracovné pozície v hotelových, turistických, wellness rezortoch alebo kempoch po celom Holandsku. Jedná sa o luxusné hotely alebo veľké turistické rezorty. Dôležitá je najmä komunikatívna znalosť anglického jazyka. Zaujala vás táto ponuka? Viac sa o nej dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Švajčiarsko

Ponúkaný plat: 16,00 €/hod.

Švajčiarska spoločnosť hľadá nových kolegov na pomocné, upratovacie a údržbárske práce v hoteli. Čaká vás príjemné pracovné prostredie a práca v stabilnej spoločnosti so zahraničným zázemím. Výhodou je možnosť zamestnaneckého stravovania a zamestnaneckého ubytovania. Na túto ponuku môžete reagovať prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Miesto práce: Nemecko

Ponúkaný plat: 11,15 €/hod. + príplatok za vedenie slovenského kolektívu

Aká je pracovná náplň na tejto pozícii? Základom je vedenie slovenského kolektívu, komunikácia s vedením skladu a pracovníkmi, komunikácia s projektovým manažérom a dohľad nad dodržiavaním ubytovacích podmienok. Podmienkou je najmä aktívna znalosť nemeckého jazyka. Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Peniaze Práca Zamestnanie Zárobok Zahraničia Nemecko Švajčiarsko Holandsko
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy