Voľná pracovná pozícia v Bratislave: Známa poisťovňa hľadá klientskeho pracovníka

Ste komunikatívna a proaktívna osoba? Dokážete sa vcítiť do požiadaviek a potrieb ostatných a nechýba vám ani príjemné a nenútené vystupovanie? Ak ste odpovedali viackrát áno, táto pozícia v spoločnosti KOOPERATIVA by mohla byť vhodná práve pre vás. Prečítajte si o tejto ponuke viac a zistite, aké benefity ponúka tento zamestnávateľ a aké požiadavky by mal spĺňať vhodný uchádzač.

Ak hľadáte stabilného zamestnávateľa, ktorý vám ponúkne rôzne možnosti sebarealizácie a rastu, ste na správnom mieste. V rámci zlepšovania služieb pre klientov vznikla na pobočke poisťovne KOOPERATIVA nová pozícia, ktorej podstatou je poskytovanie profesionálneho poradenstva a podpory klientov v rôznych oblastiach. Zaujala vás táto pozícia? Nečakajte a zašlite svoj životopis už dnes na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Čo všetko sa vyžaduje od uchádzača?

Základom pracovnej náplne je zistiť potreby a očakávanie klientov a podľa ich požiadaviek poskytnúť základné informácie k službám, produktom a servisným otázkam. Ďalej klientsky pracovník:

  • preberá žiadosti od klientov a postupuje ich na ďalšie vybavenie
  • dohaduje termíny s poisťovacím poradcom
  • rieši podnety a prípadné reklamácií klientov
  • odpovedá na telefonické alebo mailové požiadavky
  • spracováva administratívu a operatívne reporty

Aké sú výhody práce pre spoločnosť KOOPERATIVA poisťovňa, a.s.?

Čo všetko vám zamestnávateľ na oplátku ponúkne? Medzi benefity patria bezplatné profesionálne školenia, stravné lístky plne hradené zamestnávateľom, príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie, finančné odmeny pri pracovnom jubileu, teambuildingy a zľavy na rôzne produkty. Samozrejmosťou je príjemné pracovné prostredie a stabilné zamestnanie aj v neistých časoch.

Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

 

Viac o téme: Práca Zamestnanie Poisťovňa Plat Ponuka Bratislava Klientsky pracovník
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy