Voľné miesto v známej slovenskej firme: Hľadá sa Marketing / PR manažér, plat od 1300 eur

Zdroj: Getty Images

Rozumiete marketingu, máte skúsenosti zo sveta public relations a chceli by ste pracovať pre firmu, ktorá ocení vaše schopnosti a umožní vám realizovať sa? Spoločnosť Zoznam má voľné pracovné miesto - hľadá marketing a PR manažéra. Zistite, aké požiadavky musí spĺňať ideálny kandidát a čo mu za jeho schopnosti tento zamestnávateľ ponúka.

Staňte sa Marketing / PR manažér pre spoločnosť Zoznam. Na tejto pozícii vás čaká množstvo zaujímavých aktivít. Budeme od vás očakávať, že sa budete podieľať na tvorbe firemnej PR stratégie, budete vydávať tlačové správy a popri tom zvládnete aj komunikáciu s novinármi.

Okrem toho budete aktívne spolupracovať na firemných CSR aktivitách a taktiež pripravovať marketingovú komunikáciu pre vybrané produkty spoločnosti. Máte radi sociálne siete? O to lepšie, lebo na danej pozícii budete spolupracovať aj so social media tímom, s ktorým budete pripravovať návrhy komunikácie na sociálnych sieťach.

Ste vhodný kandidát na pozíciu Marketing / PR manažér?

Od ideálneho kandidáta očakávame, že má aspoň rok praxe na podobnej pozícii, má skúsenosti s prípravou textov a komunikáciou s novinármi. Správny marketingový a PR manažér musí mať pravopis a gramatiku v malíčku, takže chyby a preklepy neodpúšťame. Vo výbave správneho marketéra tiež nemôže chýbať kreatívne myslenie a dokonalý prehľad a znalosť sociálnych sietí a platforiem. Ak máte vzdelanie v oblasti PR, masmediálnej komunikácii či marketingu, máte oproti ostatným kandidátom veľkú výhodu.

Ako sa stať Marketing / PR manažérom pre spoločnosť Zoznam?

Našli ste sa v riadkoch, v ktorých sme opisovali ideálneho kandidáta? Nečakajte už ani chvíľku a pošlite nám váš životopis. Reagovať na pozíciu môžete jednoducho prostredníctvom portálu Kariéra.sk, kde nájdete celé znenie pracovnej ponuky.

Presvedčte nás o tom, že ste to vy, koho hľadáme a pochváľte sa vašimi najväčšími doterajšími úspechmi. Ukážte nám, že vy ste náš nový Marketing / PR manažér. Držíme palce vo výberom konaní.

Viac o téme: Práca Marketing Pr
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Getty Images
 
Staršie správy
Staršie správy