Staňte sa predajcom prémiových produktov: Táto spoločnosť má pre vás voľné miesto

Ste komunikatívna osoba a kontakt so zákazníkmi vám nerobí problém? Chceli by ste sa uplatniť v oblasti predaja prémiových produktov? Spoločnosť Potten & Pannen – Staněk s.r.o., ktorá sa venuje predaju kuchynských a domácich potrieb renomovaných svetových značiek hľadá do svojho tímu nového kolegu alebo kolegyňu na pozíciu Asistent predaja v bratislavskej predajni luxusných kuchynských potrieb. Zistite viac o pracovnej náplni, očakávaní od kandidáta a benefitoch, ktoré tento zamestnávateľ ponúka.

Víziou spoločnosti Potten & Pannen – Staněk je zasvätiť širokú verejnosť do sveta kulinárskeho umenia a priniesť špičkovú kvalitu do každej kuchyne. V prípade, že by vás táto pracovná ponuka zaujala, svoj životopis v slovenskom jazyku môžete zaslať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Čo vás čaká na pozícii asistent predaja?

  • aktívna obsluha zákazníkov a pomoc pri výbere produktov
     
  • budovanie vzťahov so zákazníkmi
     
  • dekorovanie predajne a visual merchandising
     
  • príležitostná spoločná príprava jedál
     
  • práca formou krátkeho a dlhého týždňa

Čo všetko sa vyžaduje od uchádzača?

Nechýba vám príjemné a ochotné vystupovanie ani prax v odbore predaja a zákazníckeho servisu? Táto pracovná ponuka by mohla byť vhodná práve pre vás. Vhodnému kandidátovi na pozíciu Asistent predaja by určite nemal chýbať kladný vzťah k vareniu a pečeniu, ani aktívny prístup k práci. Myslíte si, že sa na túto pozíciu hodíte? Váš životopis môžete zaslať prostredníctvom portálu na Kariéra.sk.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť Potten & Pannen - Staněk?

Vybraný kandidát okrem samotného platu získa tiež množstvo výhod a benefitov. Okrem príspevku na stravovanie zamestnávateľ ponúka aj možnosť využívať Multisport kartu, električenku a množstvo zamestnaneckých zliav. Aby ste sa vedeli svojej práci venovať naplno, zamestnávateľ pre vás tiež pripravil pravidelné školenia. Medzi benefity ďalej patria spoločné grilovačky, teambuildingy a vianočný večierok. Na predajni vás čakajú aj rôzne eventy, na ktorých môžete stretnúť mnoho známych, inšpiratívnych a zaujímavých ľudí a naučiť sa nové trendy veci. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk. 

Viac o téme: Predaj Práca Kariéra Zamestnanie Pracovná ponuka
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy