Pracovná ponuka, plat od 1400€: Hľadáme Social Media špecialistu pre portál Kariéra.sk

Zdroj: Gettty Images

Máte sociálne siete v malíčku? Vo svete social media nie ste nováčik, práve naopak, máte skúsenosti so správou profilov na Facebooku, LinkedIne či Instagrame? Hľadá sa šikovný a zručný Social Media Specialist, ktorý sa postará o sociálne siete pracovného portálu Kariéra.sk. Ste to vy?

Zaujíma vás, čo bude vašou náplňou práce na pozícii Social Media Specialist?

Všetko sme podrobne spísali, aby ste vedeli, aké sú očakávania od úspešného kandidáta. Ako Social Media špecialista budete zodpovedať za vytváranie stratégie na všetkých sociálnych sieťach Kariéra.sk: na Facebooku, LinkedIne a Instagrame. Budete nastavovať potrebné merania, vytvárať vlastné publiká a taktiež bude vašou úlohou plánovať a vytvárať originálny obsah na naše siete, čo zahŕňa tvorbu vizuálov a a samozrejme aj textov.

Ako správny Social Media špecialista určite viete, že vás čaká aj nastavovanie kampaní, ich sledovanie, starostlivosť, aby dosahovali dobré výsledky a následne aj vyhodnotenie. Výsledky budete reportovať klientom a aj obchodnému oddelniu. Na tejto pozícii budete úzko spolupracovať okrem obchodného oddelenia aj s redakciou magazínu Kariérainfo.sk.

Čo vám ponúkame?

Okrem platu 1400 eur, ktorý však môže byť vyšší, ak preukážete vaše znalosti a skúsenosti, na vás tiež čaká príjemný kolektív, vysoká miera samostatnosti, aby ste sa mohli realizovať a vo voľnom čase vstupy na športové aktivity a vstupenky na predpremiéry filmov a kultúrne podujatia.

Dajte nám o sebe vedieť

Máte preukázateľné skúsenosti so správou profilov na sociálnych sieťach? Vyznáte sa vo Facebook Business Manageri, v Creator Studiu, máte vynikajúci a bezchybný písomný prejav a cit pre vizuál? Ste kreatívny človek s originálnym myslením a viete sa orientovať v číslach? Chceme vás spoznať. Pošlite nám váš životopis, dajte nám vedieť, že práve vás hľadáme na pozíciu Social Media Specialist pre pracovný portál Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Social media specialist
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: Getty Images
 
Staršie správy
Staršie správy