Chceli by ste zarábať aspoň 1000 eur mesačne? Máme pre vás voľné pracovné ponuky

Túžite po novom zamestnaní, vďaka ktorému by ste mohli by ste mohli zarobiť aspoň 1000 eur mesačne? V tom prípade, by vás mohla zaujať niektorá z týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky z celého Slovenska, v ktorých platy nejdú pod 1000 eur. Slušný zárobok vás čaká pri niektorých ponukách dokonca aj v prípade, že vám chýbajú pracovné skúsenosti. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Odborný predajca v Bratislavskom kraji

Miesto výkonu práce: Bratislava, Pezinok

Plat: 1100 – 1130 €

Na tejto pozícii vás čaká najmä osobný kontakt so zákazníkom na prevádzke, predaj vzduchotechnických komponentov a príslušenstva, prijímanie objednávok a spracovávanie cenových ponúk. Výhodou sú rôzne bonusy a provízie z predaja. Všetko o tejto pracovnej ponuke sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Vodič nákladného vozidla – Skupina C

Miesto výkonu práce: Zvolen

Plat: 1250 €

Spoločnosť POZANA, ktorá sa venuje mäsovýrobe a ponúka čerstvé bravčové, hydinové, hovädzie, teľacie mäso a tradičné slovenské mäsové výrobky z vlastnej rozrábky, hľadá do svojich radov nového kolegu na pozíciu Vodič. Jedná sa o rozvoz produktov na strednom a západnom Slovensku. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Nájdete ju na portáli Kariéra.sk.

IT Trainee

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1100 €

Svoju IT kariéru v spoločnosti IBM začnete tým, že sa naučíte základy jej fungovania v spolupráci so skúsenými odborníkmi na zákaznícke aktivity. Tiež si osvojíte zručnosti v ďalších procesoch IBM a začnete pracovať s významnými klientmi. Zamestnávateľ ponúka priestor na vzdelávanie, rast a množstvo finančných i nefinančných benefitov. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Chceli by ste zarábať Galéria fotiek (4)

Grafik v nábytkárskej spoločnosti

Miesto výkonu práce: Nižná

Plat: 1100 €

Ste kreatívny, zaujímate sa o marketing, máte cit pre detail a ste spoľahlivý? Pridajte sa k spoločnosti TEMPO KONDELA, s.r.o., kde svoju kreativitu môžete využiť pri tvorbe firemných katalógov, reklamných prospektov, reklám na rôznych sociálnych sieťach, tlačovinách, článkov, ale aj pri mnohých ďalších činnostiach. Výhodou sú rôzne prémie a odmeny. Na inzerát môžete reagovať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Zástupca vedúceho obchodného domu – NC Nivy

Miesto výkonu práce: Bratislava  

Plat: 1300 €

Čo bude vašou náplňou práce? Budete zodpovedať za plynulý chod predajne po personálnej a procesnej stránke, kontrolovať, či si pracovníci predajne plnia úlohy ako majú, rezervovať, predávať a evidovať tovar zákazníkom na faktúru. V prípade, že zatúžite po novej modernej elektronike, máte možnosť si ju zakúpiť za zvýhodnené ceny. Ostatné výhody a benefity nájdete na portáli Kariéra.sk.

Čašník/čašníčka v reštaurácii Carnevalle

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1000 € + variabilná zložka mzdy

Náplňou práce je obsluhovanie zákazníkov v gastronomických zariadeniach a komunikácia s nimi, dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí, prestieranie stolov a uvádzanie hostí k voľným miestam na stolovanie. Výhodou je flexibilný pracovný čas, karta Multisport a možnosť využívať zamestnanecké zľavy. Viac o tejto ponuke na Kariéra.sk.

Chceli by ste zarábať Galéria fotiek (4)

Asistent/ka predaja v meste Trenčín

Miesto výkonu práce: Trenčín

Plat: 1000 €

Na tejto pozícii vás čaká pultový predaj cigariet, tabakových výrobkov, doplnkového fajčiarskeho sortimentu a tlače, poradenstvo a obsluha zákazníkov, aktívna ponuka tovaru zákazníkom a starostlivosť o reprezentatívny vzhľad predajne. Zamestnávateľ ponúka mimoriadne odmeny za výnimočný výkon, prínos pre firmu alebo originálne nápady a množstvo ďalších benefitov. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Kuchár "U Právnika" v meste Trnava

Miesto výkonu práce: Trnava

Plat: 1300 – 1500 €

Hľadá sa zodpovedný kuchára s chuťou pracovať, pomáhať kolektívu. Jeho úlohou bude pripravovať jedlá podľa jedálneho lístka, pomoc s úpravou jedálneho lístka a pripravovať víkendové špeciality pre zákazníkov. Pracuje sa krátky/dlhý týždeň s možnosťou preplácania nadčasov a vyplácania odmien. Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na Kariéra.sk.

Operátor vo výrobe pultov a odkladacích priestorov do auta

Miesto výkonu práce: Hlohovec

Plat: 1000 €

Spoločnosť venujúca sa výrobe v oblasti automobilového priemyslu príjme mužov alebo ženy na pozíciu operátor výroby pultov a odkladacích priestorov do auta s okamžitým nástupom. Aké sú zamestnanecké výhody a benefity? Doprava z okolia je zabezpečená, zamestnanci môžu využiť bezplatnú právnu poradňu a bezúročné mikropôžičky. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Chceli by ste zarábať Galéria fotiek (4)

Murár v meste Košice

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 1000 €

Spoločnosť, ktorá sa zameriava na technické zariadenia budov (vykurovanie, chladenie, zdravotechnika, vzduchotechnika) hľadá nových kolegov na pozíciu Murár. Základom tejto pracovnej pozície sú dokončovacie práce v interiéri. Aké sú všeobecne požadované znalosti? Dôležité sú najmä zručnosti v stavebných prácach, ako sú: murovanie priečok, ťahanie omietok, obklady a dlažby, sadrokartónové stropy. Na túto ponuku môžete reagovať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Ani jedna z týchto ponúk pre vás nie je tá pravá? Na Kariéra.sk nájdete ďalšie stovky voľných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka čomu pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Práca Zamestnanie Plat Pracovná ponuka Benefity 1000 eur
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy