Známa telekomunikačná spoločnosť hľadá ľudí: Nájdite si prácu vo Zvolene, Košiciach či na Myjave

Zdroj: Getty Images

Spoločnosť UPC Broadband Slovakia ponúka voľné pracovné miesta. Ste z okolia Myjavy, Zvolena či Košíc a hľadáte si prácu v oblasti predaja, administratívy či zákazníckeho servisu? Pozrite si voľné ponuky a pošlite zamestnávateľovi svoj životopis.

 

 

 

 

 

Miesto výkonu práce: Myjava
Hľadajú sa obchodníci na predaj špeciálnej ponuky produktov a služieb spoločnosti UPC Broadband Slovakia, s.r.o.: HORIZON GO, MyPrime a aj telekomunikačných služieb TELEVÍZIA-INTERNET-TELEFÓN. Práca v teréne. Vašou úlohou bude:
• aktívne oslovovanie zákazníkov v teréne za účelom predaja služieb
• vedenie evidencie o kontaktoch a návštevách
Podrobnosti o ponúkanej práci nájdete na portáli Kariéra.sk.

 

Miesto výkonu práce: Zvolen
Náplň práce na tejto pozícii je totožná s pozíciou uvedenou vyššie. Vašou úlohou teda bude predávať špeciálne ponuky produktov a služieb spoločnosti UPC BroadBand Slovakia. Ide o prácu v teréne a budete zodpovedať za aktívne oslovovanie zákazníkov, taktiež si budete viesť evidenciu o kontaktoch a návštevách. Aké znalosti zamestnávateľ požaduje?
• výborné komunikačné a prezentačné zručnosti
• vysoké pracovné nasadenie
• prozákaznícka orientácia
Podrobnosti o tejto ponuke sú dostupné na pracovnom portáli Kariéra.sk

 

Miesto výkonu práce: Košice
Na tejto pozícii budete mať na starosti administratívne spracovanie objednávok a zmlúv, spracovanie a vkladanie žiadostí klientov a informácií do zákazníckych databáz, riešenie vzniknutých problémov a reklamácií, telefonický kontakt so zákazníkmi, spracovanie písomnej korešpondencie či kontrolu dát v systéme. Máte prax s komunikáciou s klientmi? Ak ste už pracovali v Back Office či Call centre, máte výhodu. Pozrite si celý pracovný inzerát, dostupný je na Kariéra.sk.

 

Miesto výkonu práce: Košice
Na pozícii Customer Services Representative budete zodpovedať za administratívne spracovanie objednávok a zmlúv, spracovanie a vkladanie žiadostí klientov a informácií do zákazníckych databáz, budete riešiť vzniknuté problémy a reklamácie či telefonicky komunikovať so zákazníkmi. Zamestnávateľ okrem platu ponúka benefity ako školenia a vzdelávanie, využívanie cudzích jazykov, flexibilný pracovný čas, zľavy na služby UPC Broadband Slovakia, Metro kartu či Multisport kartu.
Chceli by ste sa o tejto pozícii dozvedieť viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

 

UPC BROADBAND SLOVAKIA, s.r.o. patrí medzi vedúce spoločnosti na Slovensku, poskytujúce služby televízie (digitálnej a analógovej), širokopásmového vysokorýchlostného optického internetu a telefónie. UPC je „triple play“ operátorom - služby televízie, internetu a telefónie poskytuje prostredníctvom jednej siete, cez jednu zásuvku v domácnosti.

Viac o téme: Práca UPC BROADBAND
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: kariéra.sk; Foto: Getty Images

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy