Muž zažil najšťastnejší deň v práci, darček od šéfa mu zmenil život

Na nedostatočné pracovné benefity sa muž z amerického mesta Charlotte v Severnej Karolíne rozhodne sťažovať nemôže. Od svojho šéfa získal nečakaný firemný bonus. Rovnako ako ostatní zamestnanci objavil v darčekovej taške dva stieracie žreby. Keď ich po príchode z práce zoškrtal, nestačil sa čudovať. Na jednom z nich totiž bola výhra 200-tisíc dolárov, 187-tisíc eur.

„Šéf dal každému zo zamestnancov darčekovú tašku, v ktorej boli okrem iného dva stieracie žreby. Po práci som ich zotrel a keď som uvidel tú sumu, skoro som odpadol,“ popísal muž menom Batts, ktorý v obrovské šťastie na začiatku neveril. O rozprávkovom príbehu informovala na svojom webe americká televízia WCCB, ktorá sa odkazuje na lotériovú spoločnosť.

Muž zažil najšťastnejší deň Galéria fotiek (3)

„Nebudem vám klamať. Najskôr som si myslel, že ide o jeden z tých falošných žrebov. Šéfa som obvinil, že si zo mňa robí srandu. Keď ale videl moju výhru, začal jasať a ja som sa k nemu pridal. Behali sme okolo a kričali radosťou,“ vysvetlil čerstvý majiteľ rozprávkovej výhry. Batts pracuje ako krajinár v jednej z amerických firiem. O svoju výhru sa prihlásil až v stredu v sídle lotériovej spoločnosti. O časť peňazí ale prišiel, po zdanení mu zostalo „iba“ 141 501 dolárov, čo je zhruba 132 541 eur.

Batts priznal, že neplánuje žiadne veľké nákupy, s výhrou chce naložiť čo najrozumnejšie. „Určite chcem investovať a zarobiť viac peňazí. Časť výhry venujem svojej rodine,“ dodal šťastný výherca.

Viac o téme: Pracovisko Zamestnanec Výhra Darček Lotéria
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, wca

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy