Zaujímavé benefity a platy od 1380 EUR? Strojárenská spoločnosť obsadzuje tieto voľné pozície

Ste technicky zdatný a nebojíte sa zodpovednosti? Máte záujem o technológie a chuť ďalej sa rozvíjať? Ak áno, možno pred vami stojí zaujímavá pracovná príležitosť. Spoločnosť Manz Slovakia s.r.o okrem slušného platového ohodnotenia svojim zamestnancom ponúka množstvo benefitov a skutočné možnosti profesionálneho rastu. Hľadáte si stabilné zamestnanie, v ktorom budete mať dostatok príležitostí na rozvoj? Nachystajte si životopis a pozrite sa, ktoré pozície sú voľné.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť Manz Slovakia?

Platy od 1380 do 1700 EUR, štedré príplatky a ďalšie benefity. Vybraný kandidát okrem stanovenej mzdy získa množstvo výhod a benefitov. Okrem 13-teho platu Vám zamestnávateľ ponúkne aj príplatky za pobyt v zahraničí, možnosť pracovať z pohodlia domova alebo príspevky zo sociálneho fondu. Výhodou je aj príjemné pracovné prostredie, stravovanie priamo v spoločnosti a množstvo jazykových a vzdelávacích kurzov. Vyberte si z voľných pracovných príležitostí a zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: od 1700 €

Náplňou práce je projektovanie a navrhovanie elektrického hardvéru pre automatizované linky na základe zákazníckych požiadaviek, samostatná tvorba konceptov a interných špecifikácií na základe zákazníckej špecifikácie a hľadanie nových technických riešení. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: od 1380 €

Na tejto pozícii vás čaká objednávanie zodpovedajúcich vozidiel na základe požiadaviek, informovanie o objednanej preprave, zabezpečenie colných záležitostí a spravovanie zodpovedajúcej dokumentácie pre potreby colného úradu a komunikácia s dodávateľmi. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: od 1700 €

Čo vás čaká na tejto pozícii? Základom je selektívne hodnotenie ponúk a špecifikácií medzinárodných zákazníkov v spolupráci s obchodným oddelením, vývoj koncepcií strojov alebo zariadení so zohľadnením špecifických požiadaviek zákazníka , vypracovanie technických špecifikácií s príslušným rozložením linky a časovým harmonogramom a prezentácia vyvinutých riešení. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Manz Slovakia s.r.o. je dcérskou spoločnosťou koncernu Manz AG. V Novom Meste nad Váhom sa venuje výrobe a konštrukcii strojov, zariadení a automatizovaných liniek v oblasti Li-ion batériového priemyslu, LCD technológií, spotrebnej elektroniky, solárnych technológií, automotive priemyslu, robotiky a automatizácie. Spoločnosť je držiteľom ocenenia Slovensko-nemeckej obchodnej a priemyselnej komory za rok 2021. Všetky ponuky spoločnosti Manz Slovakia, s. r. o. nájdete na Kariéra.sk.

 

Viac o téme: Práca Plat Ponuka Strojárstvo Zamestnanei
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy