Otrepané vtipy, ktoré ľudia v rôznych povolaniach musia neustále počúvať

Neexistuje dokonalá práca. Každé zamestnanie, bez ohľadu na to, ako fascinujúce, okúzľujúce alebo dobre platené, má určité nevýhody. Nech už máte akúkoľvek prácu, museli ste počuť aspoň jeden neuveriteľne zlý vtip, ktorý sa týka vášho povolania. Možno, keď ste prvýkrát počuli jeden z týchto vtipov, skutočne ste sa zasmiali. Po piatom počutí toho istého vtipu sa však vytratila všetka radosť. Tu je zoznam najlepších hlúpych vtipov, ktoré ľudia v rôznych profesiách často počúvajú.

Veterinár

Som veterinár. Niektorí klienti mi hovoria: „Ak by ste zvieratá skutočne milovali, starali by ste sa o ne zadarmo, však?

Predavač v trafike

Keď niekomu predávam lotériu a opýtam sa: „Aké čísla by ste si želali?“ Zvyčajná odpoveď, ktorú dostanem: „No predsa výherné.“

Cukrárka

Občas dekorujem torty. Keď si potom zákazníci po ne prídu, zo žartu mi povedia, že som na tortu napísala ich meno nesprávne. Pozerajú sa na mňa ako sa rozčuľujem kým im ponúknem, že to napravím a potom mi povedia, že celý čas iba žartovali.

Otrepané vtipy, ktoré ľudia Galéria fotiek (3)

Zdravotná sestra

Začínam byť unavená z toho, že ma pri odberoch krvi vždy niekto nazve upírom.

Pracovníčka call centra

Pracujem v call centre. Na konci telefonátu sa musím opýtať „Je ešte niečo s čím by som vám mohla pomôcť?“ Toto je niekoľko obvyklých odpovedí: Áno, prineste mi prosím kávu. Pošlite mi výherné čísla na Loto! Áno. Aké je vaše číslo, máte sexy hlas... Dnes ich už ignorujem a zaželám im pekný deň.

Hudobník

Ako jeden z mála hudobníkov, som si vybral organ. Po koncerte v kostole sa ma už zopár ľudí opýtalo: "Aký je to pocit, mať najväčší organ v meste?"

Otrepané vtipy, ktoré ľudia Galéria fotiek (3)

Učiteľka

Moje dieťa má zlé známky, pretože ste zlá učiteľka“. Nie preto, že sa odmieta učiť a nikdy nevenuje pozornosť učivu...

Počítačový technik

Pracujem v oblasti IT. Vždy, keď sa na počítači niečo pokazí počujem: "Och nie, obávam sa, že teraz musím ísť domov!"

Grafický dizajnér

Nie je to práve vtip, ale už to tak vnímam. Ako grafik počujem od klientov toto snáď každý boží deň: „Urobte to logo väčšie!

Doktor

Pri lúčení s pacientmi občas začujem: „Zbohom, dúfam, že vás už nikdy neuvidím!

Viac o téme: Práca Ľudia Život Humor Vtip
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: reddit, Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy