Horoskop na 2023: Pre 5 znamení zverokruhu bude budúci rok v práci prelomový

Už onedlho privítame nový rok, ktorý bude pre niektoré znamenia zverokruhu naozaj prelomový, najmä čo sa týka pracovnej oblasti. Horoskop hovorí, že sa môžete pripraviť na kariérny rast, nové príležitosti alebo ocenenie vašej snahy. Poďte zistiť, či ste medzi päticou šťastlivcov aj vy.

Baran (21. marec – 20. apríl)

Baranov síce čaká úspešný rok, ale nič nezískajú zadarmo. Musia sa pripraviť na vzostupy a pády, ale ak nebudú myslieť negatívne a nebudú zbytočne prokrastinovať, môže sa objaviť niečo veľké. Úspech sa môže dostaviť v podobe povýšenia alebo napredujúceho podnikania. Ich práca a snaha bude konečne ocenená, vďaka čomu sa zvýši aj ich sebadôvera. To bude mať pozitívny vplyv aj na ďalšie oblasti života.

Rak (22. jún – 22. júl)

Pre Rakov bude rok 2023 naozaj prosperujúci, najmä prvá polovica. Získajú nové projekty, ktoré sa im podarí aj úspešne dokončiť a výrazne si prilepšia aj po finančnej stránke. Môžu sa síce objaviť aj mierne pády, ale po nich budú nasledovať vzostupy a ďalšie úspechy. Ak premýšľajú nad kúpou nehnuteľnosti, horoskop odporúča stihnúť to v prvom štvrťroku. 

Váhy (24. september – 23. október)

Váham bude naklonená planéta Jupiter, ktorá prinesie nové projekty a spolupráce. Nové príležitosti dokonca môže ponúknuť aj niekto z blízkych, no niekedy bude potrebné vyzbrojiť sa dávkou trpezlivosti na dokončenie všetkých úloh. Hviezdy prajú aj tým, ktorí chcú požiadať o povýšenie alebo zmenu pracovnej pozície. Čokoľvek sa rozhodnú urobiť, bude to správne. 

Škorpión (24. október – 22. november)

Pre ľudí narodených v znamení Škorpióna je pripravený veľký úspech, ktorý dosiahnu svojím vlastným úsilím. Konečne niekto ocení ich snahu, čo môže viesť povýšeniu alebo zvýšeniu platu. Dariť sa bude rovnako zamestnancom aj podnikateľom. V roku 2023 môžu pomerne často cestovať a dosahovať úspech aj mimo Slovenska. Treba si ale dávať pozor na závisť a rivalitu spolupracovníkov, ktorí sa môžu snažiť o zmarenie úspechov.    

Kozorožec (22. december – 20. január) 

Pre Kozorožcov bude rok 2023 veľmi sľubný. Môžu získať nový a stály zdroj príjmu, napríklad aj pasívny, vďaka ktorému si značne prilepšia. Horoskop zároveň odporúča nemeniť prácu, pretože by to nemuselo dopadnúť najlepšie. V poslednom štvrťroku sa oplatí investovať do pozemkov a nehnuteľností, ktoré môžu získať vo výhodnej cene a následne využiť na svoje ďalšie príjmy. 

 

Viac o téme: Horoskop Znamenia Práce
  • Autor: © Zoznam/siposova
  • Zdroj: RED, Foto: RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy