Poznáme podnikateľku Slovenska 2013

Ivanna Čandová, víťazka kategórie Vynikajúca podnikateľkaIvanna Čandová, víťazka kategórie Vynikajúca podnikateľka Zdroj: TASR

K podnikaniu ju priviedli vlastné zdravotné problémy so štítnou žľazou. Do sveta podnikania nakoniec prerazila vďaka špeciálnemu tekvicovému oleju s jódom.

Podnikateľkou Slovenska sa pre rok 2013 stala Ivanna Čandová zo spoločnosti Glandula Mystery. Zaoberá sa výrobou výživového doplnku určeného na pomoc a liečbu pri ochoreniach štítnej žľazy a metabolizmu. Informovala o tom Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP), ktorá vyhlásila víťazky súťaže v utorok tento týždeň.

V rámci tohtoročného 14. ročníka súťaže Podnikateľka Slovenska sa prihlásilo najviac podnikateliek za posledné roky. Hodnotiaca komisia bola zložená zo zástupcov Ministerstva hospodárstva (MH) SR, Kancelárie prezidenta SR, Združenia podnikateľov Slovenska (ZPS), Top Centra Podnikateliek, Slovenského živnostenského zväzu (SŽZ), spoločnosti Ecopress a Star Production, NARMSP a víťazky posledného ročníka súťaže.

V rámci kategórie začínajúca podnikateľka tento rok zvíťazila Helena Vožňáková zo spoločnosti ART diela, ktorá sa zaoberá predajom umeleckých diel. Za víťazku kategórie úspešná živnostníčka vybrala porota Eriku Obdržalkovú a jej agentúru AAA-agentúra EUROPE HOUSE. Špecializuje sa na prekladateľskú činnosť.

 

Viac o téme: Domáce Podnikanie Podnikateľka Slovenska Ivanna Čandová
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: TASR

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy