Ženy podnikateľky sú v Európe úspešné. Pripojte sa k nim

Európske ženy sú v podnikaní úspešné.Európske ženy sú v podnikaní úspešné. Zdroj: photl.com

V Bratislave sa začala prvá Európska konferencia pre ženy podnikateľky. Počas konferencie sa na jednom mieste stretne viac ako 200 významných podnikateliek z Európy. Zároveň je to miesto na nadväzovanie obchodných kontaktov a výmenu skúseností.

Podujatie zorganizovalo Top centrum podnikateliek v spolupráci so Svetovou asociáciou podnikateliek, Informačnou kanceláriou Európskeho parlamentu na Slovensku, Národnou agentúrou pre rozvoj malého a stredného podnikania a Ministerstvom práce, sociálnych vecí a rodiny SR.

Konferencia je tvorená z prednášok a moderovaných diskusií. Zároveň je tu priestor aj na vzájomný dialóg, prezentovanie názorov a získanie odpovedí na položené otázky. Inšpirujúce sú aj skutočné príbehy žien, ktoré dokázali zdanlivo nemožné.

Účastníčky konferencie tvoria rozmanitú skupinu, od majiteliek malých firiem po manažérky v nadnárodných korporáciách. Vystupujúce rečníčky patria medzi absolútnu špičku v oblastiach, v ktorých pôsobia. Vybudovali si vlastné firmy, urobili kariéru v nadnárodných korporáciách, vedú prestížne podnikateľské asociácie, dosiahli vrcholové posty v slovenskej a európskej politike, ovplyvňujú spôsob myslenia a fungovania tisícok ľudí.

Občianske združenie Top centrum Podnikateliek bolo založené v roku 2001 a pôsobí ako nezávislá organizácia, združujúca ženy – podnikateľky bez ohľadu na ich politickú príslušnosť, vierovyznanie, národnosť a rasu. TCP počas svojej 12-ročnej pôsobnosti zorganizovalo, či bolo účastníkom množstva konferencií a workshopov. TCP kluby sú miestom pravidelných stretnutí členiek združenia a tiež významných hostí z oblasti ekonomiky, politiky a kultúrneho i spoločenského života. Výmena skúseností z práce i osobného života je dôležitou náplňou ich činnosti. Regionálne pobočky TCP pôsobia v mestách Levice, Žilina, Senica, Lučenec, Senec, Prešov, Bratislava, Banská Bystrica.

Konferencia potrvá do soboty 18. mája v Bratislave. Tri dni strávené v spoločnosti úspešných žien prinesú inšpiráciu, motiváciu a pozitívne naladenie nielen pre ženy.

Viac o téme: Domáce Konferencia Ženy Podnikanie Európska Podnikateľky
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, ami, Zdroj: TASR

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy