Vôbec prvé Kariéra EXPO v Nitre: Jedinečná príležitosť pre uchádzačov aj zamestnávateľov

Nitra vôbec po prvýkrát privíta kariérne podujatie Kariéra EXPO. Ide o ideálnu príležitosť pre firmy aj uchádzačov. Ak si hľadáte nové zamestnanie, prípadne chcete osloviť alebo získať nových potenciálnych zamestnancov, toto je vaša šanca. Zaregistrujte sa už teraz na stránke Kariéra EXPO a rezervujte si miesto vystavovateľa. Brány nitrianskeho Agrokomplexu privítajú tisícky návštevníkov už 29. marca.

Nepremeškajte príležitosť spoznať potenciálnych zamestnancov priamo na Kariéra EXPO v Nitre. Pripojte sa k viac ako 130 vystavovateľom, ktorí sa zúčastnili mimoriadne úspešných podujatí v Košiciach a Bratislave. Zamestnávatelia mali možnosť osloviť stovky záujemcov, ktorí sa zaujímajú o aktuálne dianie na trhu práce. Zviditeľnite svoju spoločnosť a vytvorte si dokonalý prehľad o názoroch, očakávaniach a požiadavkách uchádzačov.

„Nitriansky kraj patrí dlhodobo medzi regióny s najnižšou nezamestnanosťou. Pôsobí tu veľa významných zamestnávateľov, najmä v oblasti priemyslu. Viaceré spoločnosti sa tu plánujú v blízkej dobe rozrastať a naberať nových zamestnancov. Pracovných príležitostí je stále veľa a uchádzačov na ich obsadenie je nedostatok. Zamestnávatelia sú tak nútení hľadať spôsoby, ako získať vhodných kandidátov. Jednou z možností je aj posilňovanie zamestnávateľskej značky. Práve veľtrh práce Kariéra EXPO ponúka možnosť pre zamestnávateľov, ktorí môžu formou osobného kontaktu s návštevníkmi presvedčiť kandidátov, že práve oni sú pre nich tou správnou voľbou,” uvádza Peter Libuša, CEO portálu Kariéra.sk.

Prečo sa zúčastniť veľtrhu práce Kariéra EXPO?

V našom prieskume Kariéra EXPO 2022 vyjadrilo celkovú spokojnosť viac ako 90 % firiem. “Boli sme prekvapení účasťou ľudí a veľmi sme ocenili, že sme mali možnosť stretnúť sa a porozprávať aj s inými spoločnosťami”. Mnohé firmy vyjadrili spokojnosť so samotnou organizáciou podujatia: “Prejavujeme veľkú spokojnosť s promptnou komunikáciou počas príprav a taktiež s priebehom výstavného dňa veľtrhu. Bolo pre nás prínosom môcť sa prostredníctvom vášho podujatia osobne spojiť s uchádzačmi o prácu a klientmi.”

Kariéra EXPO je podujatie, ktoré dokáže osloviť nielen záujemcov aktívne hľadajúcich prácu, ale aj pracovníkov, ktorí uvažujú o zmene zamestnania a hľadajú tú správnu spoločnosť, ktorá naplní ich očakávania. Vlaňajších podujatí v Košiciach a Bratislave sa zúčastnilo viac ako 7 500 návštevníkov. Firmy tak mali jedinečnú možnosť vypočuť si názory kandidátov a využiť tieto informácie vo svoj prospech. Osobný kontakt s uchádzačmi môže ušetriť nielen čas, ale aj náklady na zdĺhavé výberové procesy.

Zaregistrujte sa teraz ako vystavovateľ na Kariéra EXPO v Nitre a spoznajte svojich budúcich zamestnancov

Máte záujem o účasť na podujatí Kariéra EXPO v Nitre? Staňte sa vystavovateľom a predstavte svoju spoločnosť potenciálnym zamestnancom. Aby ste si zabezpečili svoje miesto, stačí vyplniť jednoduchý online formulár. Veľtrh práce sa koná už 29. marca 2023 v nitrianskom Agrokomplexe. Nenechajte si ujsť príležitosť zúčastniť sa na historicky prvom Kariéra EXPO v Nitre! Viac informácií nájdete na https://karieraexpo.zoznam.sk

 

 

 

Viac o téme: Podujatie Veľtrh práce Kariéra EXPO
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy