Zarezervujte si miesto, kým je čas: Obľúbené HR podujatie Raňajky s Kariérou štartuje už o niekoľko dní

Pracovný portál Kariéra.sk opäť pripravil pre svojich klientov obľúbené HR podujatie Raňajky s Kariérou. Špeciálne letné podujatie sa bude konať na Magio pláži už 15. augusta. Spíkri sú pripravení, témy majú nachystané, občerstvenie je zabezpečené. K dokonalému podujatiu chýbajú už len hostia - odborníci z oblasti ľudských zdrojov. Prijmete naše pozvanie?

Ak hľadáte nové trendy, inšpirácie alebo by ste radi využili možnosť networkovať s kolegami z branže, Raňajky s Kariérou sú podujatím ideálnym pre vás. Aj na augustové Raňajky sú pripravené aktuálne a inšpiratívne témy a spíkri so zaujímavými informáciami.

Ako prvá na podujatí vystúpi koučka Silvia Langermann zo spoločnosti Powercoaching, ktorá vo svojej prezentácii prezradí, ako by mali zamestnávatelia komunikovať s jednotlivými generáciami. Spoznajte, v čom je špecifická generácia X, Y alebo Z a zistite, čo je pre nich dôležité.

Po prvej prezentácii je pripravený krátky kvíz o pracovnom portáli Kariéra.sk. Zistite, čo viete o Kariéra.sk a ak úspešne obstojíte v teste, domov si odnesiete peknú cenu.

Po oddychovej aktivite preberie mikrofón Barbara Szalaiová, Managing Director známej zmrzlinárne Koun. V rámci svojej prezentácie poodhalí, ako vyzerá život a práca v obľúbenej zmrzlinárni. Už teraz sa môžete tešiť na zaujímavý príbeh a informácie, ktoré sa len tak nedozviete.

Zarezervujte si svoje miesto na Raňajkách

Všetky podrobné informácie o podujatí Raňajky s Kariérou nájdete na novom webe www.ranajkyskarierou.sk. Tu si môžete pozrieť kompletný program podujatia, nahliadnuť, ako vyzerali predchádzajúce podujatia a taktiež si jednoducho zarezervovať svoje miesto na Raňajkách.

HR podujatie Raňajky s Kariérou je pravidelne organizované od roku 2016. Je určené pre HR komunitu, témy spíkrov sa venujú primárne oblasti ľudských zdrojov. Raňajky s Kariérou sú zároveň miestom pre networking, kde si HR manažéri navzájom vymieňajú svoje skúsenosti a know-how. Doteraz na podujatiach vystúpili spoločnosti ako Pixel Federation, Tesco, RTVS, Medusa Group, reklamná agentúra MUW Saatchi&Saatchi či kouč Ján Dubnička. Raňajky s Kariérou organizuje pracovný portál Kariéra.sk.

Viac o téme: Ranajky s karierou
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: kariera.sk

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy