Chcete pracovať s peniazmi? Pozrite sa, kde majú voľné miesta

Máte skúsenosti s prácou z oblasti financií? Alebo ste úplný nováčik, ale chceli by ste pracovať napríklad v banke? Pracovný portál Kariéra.sk má pre vás aktuálne ponuky práce priamo z tejto oblasti! Pozrite sa, ktoré spoločnosti ponúkajú voľné miesta na pozície z oblasti bankovníctva a financií.

 

 

 

 

  • Finančný analytik & špecialista fakturácie

Miesto výkonu práce: Bratislava
Pripravovať analýzy, kontrolovať finančné dáta, vystavovať faktúry – približne toto bude vašou náplňou práce, ak uspejete vo výberovom procese na pozíciu finančný analytik a špecialista fakturácie. Spoločnosť vyžaduje aspoň 1 rok skúseností v oblasti financií a ekonomické vzdelanie. Spĺňate? Nečakajte a pošlite svoj životopis hneď teraz.
 

  • Payroll manager

Miesto výkonu práce: Bratislava
Viete plynule anglicky? Máte aspoň trojročné skúsenosti s prácou v oblasti financií? Staňte sa mzdovým manažérom. Že táto ponuka nie je pre vás? Nepreskakujte ju - ak totiž poznáte niekoho, komu by sa hodila, môžete ho odporučiť a ak získa toto miesto, získate odmenu! Zistite viac, celú ponuku nájdete tu.
 

  • Práca v Prvej stavebnej sporiteľni

Miesto výkonu práce: Košice
Do svojho tímu hľadá Prvá stavebná sporiteľňa obchodných zástupcov a územného riaditeľa. Pozrite sa, čo musíte spĺňať, ak chcete uspieť na spomínaných pozíciách. Zoznam všetkých ponúk nájdete tu.
 

  • Bankárov hľadajú aj do Slovenskej pošty

Miesto výkonu práce: Bánovce nad Bebravou, Modra, Žilina, Stará Ľubovňa, Spišská Belá
Chceli by ste si vyskúšať prácu bankára na Pošte? Teraz máte skvelú príležitosť. Nemusíte mať ani roky skúseností v oblasti financií, stačí, ak máte obchodnícke nadanie, dar reči a  obľubujete prácu s ľuďmi. Zistite, či nie je táto ponuka ideálna pre vás!
 

  • Staňte sa bankárom v Poštovej banke

Poštová banka hľadá do svojich radov klientskych poradcov vo viacerých mestách Slovenska, možno aj v tom vašom. Zistite, koho hľadajú do svojho tímu a či je voľné miesto aj vo vašom meste. Zoznam ponúk nájdete tu.

Viac o téme: Financie Práca Bankovníctvo Miesta Pracovné Voľné Bankovníctve
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Text: es; Foto: thinkstockpohotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy