Letisko Bratislava ponúka prácu: Nehľadajú náhodou aj vás?

Letisko M. R. Štefánika zaznamenalo zvýšený počet vybavených pasažierov za prvý štvrťrok tohto roka. Odhaduje, že nových cestujúcich bude aj v ďalšom období pribúdať, preto začína naberať do svojich radov nových zamestnancov. Okrem zamestnania na trvalý pracovný pomer ponúkne aj možnosť brigád. Na aké pozície sa môžete hlásiť?

Bratislavské letisko bude s nástupom novej sezóny prijímať predovšetkým zamestnancov na oddelenie bezpečnostnej kontroly, vlastnej ochrany letiska a tiež odbavenia cestujúcich. Ak sa teda chcete stať napríklad check-in agentom, nakladačom batožiny, pracovníkom ochrany letiska alebo pracovníkom bezpečnostnej kontroly, mali by ste si pripraviť svoj životopis. Okrem týchto pozícii sa o prácu môžu uchádzať aj senior web developeri, ale napríklad aj elektrikári a zámočníci.


Prečítajte si tiež: Hľadáte si prácu? Známa automobilka zamestná 800 ľudí​


Letisko však ponúkne príležitosť aj študentom. Vo forme brigád si môžu vyskúšať prácu v rámci bezpečnostnej kontroly, ako nakladači batožiny či na oddelení zákazníckeho servisu.

Pozrite si všetky zverejnené ponuky letiska M. R. Štefánika a zistite, či sa niektorá z pozícii nehodí aj na vás. Požiadavky na jednotlivé pracovné ponuky nájdete na webovej stránke letiska: www.bts.aero v časti O spoločnosti, Kariéra na letisku.

Viac o téme: Na Práca Letisko Zamestnanie Ponuka Pracovné Ponuky Zamestnancov Letisku Brigádnikov
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: bts.aero; Text: es; Foto: Thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy