Hľadáte rýchly a lacný spôsob výplaty mzdy? Sú tu mzdové karty

Vyplácanie miezd a iných finančných náhrad v hotovosti sa dá veľmi rýchlo a ľahko nahradiť bezhotovostnými prevodmi na mzdové karty pridelených alebo kmeňových zamestnancov a brigádnikov. Keď sa blíži výplatný termín, personalista už nemusí zájsť do banky pre tisíce eur, rozdeliť ich, balíčkovať a odovzdávať. Personalista používa riešenie pre Mzdové karty SKPAY – na počkanie vydáva karty a hneď aj na ne štandardným bankovým prevodom posiela mzdu alebo iné plnenia (stravné alebo príspevky do bonusových programov).

Používanie kariet SKPAY je veľmi pohodlné a intuitívne. Ide o „štandardnú bankovú kartu“, ktorá je vhodná pre každého a navyše aj pre pracovníkov zo zahraničia – návod na používanie karty je dostupný v niekoľkých jazykoch (srbskom, ukrajinskom, rumunskom, alebo inom podľa požiadavky klienta). Pri platbách a výberoch hotovosti v inej mene ako v eurách karta navyše využíva výhodný konverzný kurz.

Mzdové karty SKPAY sú medzinárodné platobné karty Maestro bez bankového účtu s platnosťou 5 rokov. Zamestnanci nimi môžu bez poplatku platiť v obchodoch, reštauráciách, prevádzkach služieb i bezpečne na internete (s overovacou SMS a ePIN-om). Držiteľ môže z karty vyberať hotovosť v najširšej sieti na Slovenku z 2500 bankomatov označených logom Maestro ale aj na viac ako 1500 poštách po celom Slovensku. Zostatok na karte je možné zistiť v mobilnej aplikácii, v bankomate, alebo tiež na pošte.

Hľadáte rýchly a lacný Galéria fotiek (3)

Šikovná a jednoduchá mobilná aplikácia SKPAY (pre iOS a Android) poskytuje držiteľovi karty prehľadné informácie o uskutočnených transakciách a zostatku na karte a posiela okamžité push notifikácie o jednotlivých platbách. Slúži aj na posielanie peňazí, zablokovanie karty alebo na zmeny limitov na karte či údajov držiteľa karty. K dispozícii je aj webové rozhranie .  Pre zamestnávateľa alebo agentúru je zavedenie mzdových kariet SKPAY rýchle, výhodné a bez rizika. Poplatky sú nastavené výhodne pre obidve strany, pričom ani jedna strana neplatí pravidelné mesačné poplatky. Zamestnávateľ platí len poplatok za prevod mzdy, všetky poplatky za vydanie a používanie karty znáša jej držiteľ. Už za pár dní je možné odbúrať všetku prácu s hotovosťou vo firme a zjednotiť výplatu miezd.

Vydavateľom Mzdových kariet SKPAY je SPPS, a.s., držiteľ licencie elektronických peňazí Národnej banky Slovenska.

Viac o téme: Karta Zamestnanci Platby Mzdy Skpay
  • Autor: © Zoznam/red
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy