Ako bude vyzerať trh práce v roku 2021 a na čo si dať pozor pri firemnej kultúre? Dozviete sa už 9. októbra

Obľúbené podujatie Raňajky s Kariérou, ktoré od roku 2016 organizuje pracovný portál Kariéra.sk pre odborníkov z oblasti ľudských zdrojov, bude mať svoje pokračovanie aj v októbri. Zmení sa len forma, podujatie bude dostupné on-line. Už 9. októbra pre vás odvysielame on-line Raňajky s Kariérou, na ktorých uvidíte a aj si vypočujete prezentácie odborníkov z branže. Budúcnosť trhu práce predstaví Jakub Fekiač a o firemnej kultúre porozpráva Vladimíra Neuschlová.

Raňajky s Kariérou pokračujú aj napriek ťažkej situácii, ktoré priniesla pandémia koronavírusu. A keďže nám záleží na bezpečí a zdraví každého účastníka podujatia, rozhodli sme sa, že pripravený zaujímavý program nezrušíme, ale odovzdáme ho hosťom v pohodlnej on-line forme. Na čo sa môžu záujemcovia tešiť?
 

Program októbrových Raňajok s Kariérou

Podujatie otvorí Vladimíra Neuschlová, biznis koučka a konzultantka v oblasti manažmentu, vedenia ľudí a firemnej kultúry s viac ako 15-ročnými skúsenosťami. V rámci svojej prezentácie Päť najčastejších chýb, ktoré robia firmy pri rozvoji firemnej kultúry porozpráva, akým omylom sa treba vyhnúť pri práci s firemnou kultúrou, prezradí, čo všetko sa skrýva za týmto pojmom, predstaví Barrettovu metódu a aj spôsoby, ako rozoznať zdravú a nezdravú firemnú kultúru a povie aj to, ako firemná kultúra ovplyvňuje ekonomické výsledky firmy. 

Ako bude vyzerať trh Galéria fotiek (4)

Vladimíra Neuschlová pred založením vlastnej firmy pracovala 11 rokov na rôznych manažérskych pozíciách v medzinárodných firmách na Slovensku aj v zahraničí. Od roku 2016 spolupracuje s podnikateľmi a lídrami z rôznych odvetví, ktorým pomáha zlepšovať ich leadership zručnosti, budovať firemnú kultúru a dosahovať firemné ciele.

Po prvej prezentácii dostane priestor Jakub Fekiač, Managing partner a spolumajiteľ personálnej agentúry Edgar Baker, ktorá sa venuje predovšetkým výberu top manažérov a špecialistov, medzinárodnému recruitmentu a personálnemu poradenstvu.

Ako bude vyzerať trh Galéria fotiek (4)

Jakub Fekiač pôsobí v oblasti ľudských zdrojov takmer 10 rokov a vystúpi s prezentáciou na tému Prognóza vývoja trhu práce 2021. V rámci nej sa bude venovať najmä analýze aktuálnej situácie na pracovnom trhu a vyhliadkam na budúci rok.
 

Zaistite si miesto na podujatí Raňajky s Kariérou

Zaujal vás program pripravovaných októbrových Raňajok? Radi by ste si pozreli prednášky našich spíkrov? Môžete byť pri tom. Stačí si zarezervovať miesto prostredníctvom formulára na webovej stránke www.ranajkyskarierou.sk. Každému prihlásenému záujemcovi zašleme pred podujatím prihlasovacie údaje, vďaka ktorým bude môcť sledovať on-line Raňajky s Kariérou odkiaľkoľvek. 

Ako bude vyzerať trh Galéria fotiek (4)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

O Raňajkách s Kariérou

Podujatie Raňajky s Kariérou je pravidelne organizované od roku 2016. Je určené pre HR komunitu, témy spíkrov sa venujú primárne oblasti ľudských zdrojov. Raňajky s Kariérou sú zároveň miestom pre networking, kde si HR manažéri navzájom vymieňajú svoje skúsenosti a know-how.

Doteraz na podujatiach vystúpili spoločnosti ako Pixel Federation, Tesco, RTVS, Medusa Group, Powercoaching, Mindworx, Yanfeng Automotive Interiors, Crown Becam Slovakia, reklamná agentúra MUW Saatchi&Saatchi, kouč Ján Dubnička, špecialista na psychopatiu Daniel Tůma, ale aj odborníčka na neverbálnu komunikáciu Nora Lauková. Raňajky s Kariérou organizuje pracovný portál Kariéra.sk.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Ranajky s kariérou
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: jz, Zdroj: Kariéra.sk; Foto: VA
 
Staršie správy
Staršie správy