Revolúcia v hľadaní práce!

exact recrutimentexact recrutiment

Viete, že v priemere trvá 2-3 mesiace, kým si nájdete nové zamestnanie? Ak patríte k rizikovým skupinám, môžete sa trápiť ešte dlhšie. Často viac ako 6 mesiacov. Tento čas sa dá skrátiť na polovicu! Ukážeme vám, prečo vaše bežné postupy pri hľadaní práce nefungujú.

Mnohým uchádzačom nevonia spôsob, akým sa robia výbery nových ľudí. Prekáža im „systém“, strácanie času pri príprave životopisu, či motivačného listu, aj „nezmyselné otázky“ na pohovoroch. Patríte k nim aj vy? Máte smolu. Hľadanie práce vám to určite neuľahčí.

Uvedomte si, že takéto sú pravidlá hry. Ak sa im nedokážete prispôsobiť, začnite podnikať a možno z vás bude druhý Bill Gates, potom môžete ukázať všetkým, že výbery sa dajú robiť aj inak. Pokiaľ chcete byť zamestnancom, pravidlá neurčujete vy.

Pre tých, ktorí pochopili, že hľadanie práce je väčšinou dlhá a náročná cesta tu máme jedinečné kariérne CD. Úplná novinka – odborná pomoc pri hľadaní zamestnania. Poskytne vám všetky dôležité a praxou overené informácie priamo od personalistov. Ak si CD vypočujete a dáte si poradiť, budete mať všetky tromfy v rukáve a nič vás neprekvapí.

 

Prezradíme vám 5 krokov, vďaka ktorým skrátite čas hľadania na polovicu!

Prinášame vám revolúciu v hľadaní práce. Tieto informácie nikde inde nenájdete! Presvedčíte sa, či ste naozaj pripravení ponúknuť svoje schopnosti na trhu práce a aké sú Vaše možnosti. Dozviete sa, ako napíšete životopis, ktorý nebude putovať do koša. Zistíte, či personalista vôbec číta motivačný list a čo v ňom hľadá. Prezradíme Vám, ako odpovedať na bežné otázky na pohovore, aj ako sa vykrútiť z tých háklivejších. Chcete pracovať za peniaze, nie pre peniaze a to znamená, že musíte byť výnimočný a dôveryhodný. Nedostatočná príprava spôsobuje, že aj šikovný človek pôsobí ako šedá myš a nikoho nezaujme. Naučte sa vytŕčať z radu! V každom je niečo výnimočné, len je to ťažké nájsť a vedieť predať. My vás to naučíme.

 

Nájsť zaujímavú prácu je riadna fuška. Prečo by ste mali tráviť na internete hodiny a zisťovať informácie, ktoré majú všetci ostatní? Prečo by ste sa mali učiť na vlastných chybách?

 

Predstavte si, že ste personalista. Prídete ráno do práce a v e-mailovej schránke vás čakajú desiatky životopisov. Ako si vyberiete budúceho kolegu? Podľa vzdelania, praxe, šarmu či peknej tváričky? Na CD 5 krokov k vysnívanej kariére sa dozviete, kedy si personalista vyberie práve vás.

 

Uľahčite nám personalistom prácu a dajte vedieť, čím ste výnimoční. Z niektorých životopisov by podstatné informácie nevyčítal ani Sherlock Holmes. Pátranie nie je náplňou práce personalistu. Dôkladne si zanalyzujte, čo chcete ponúknuť „na predaj“ a čo má personalista „kúpiť“. Potom tieto informácie zhrňte tak, aby ste personalistu presvedčili, že prijať práve vás je výhra v lotérii. Máte na to približne prvých 5 minút pohovoru, ak sa vám to za ten čas nepodarí, máte smolu a kolobeh nekonečného hľadania práce máte opäť pred sebou. O najlepšom recepte sa poradíte so susedkou, o najlepšej káve s kamarátkou, o najlepšej dovolenke s tour operátorom...S nami sa poraďte o najlepšom povolaní, ktoré vás urobí nielen finančne zaistenými, ale aj šťastnými. Chcete vedieť viac? Kliknite sem: http://www.exact-recruitment.sk/hladam-pracu

Viac o téme: Pr clanok Cd Kariera2011 Exact recruitment
  • Autor: © Zoznam
 
Staršie správy
Staršie správy