Rast spoločnosti prinesie stovky nových miest: Získajte jednu z vedúcich pozícií

BILLA vám ponúka nové pracovné príležitosti BILLA vám ponúka nové pracovné príležitosti Zdroj: PR článok

Spoločnosť BILLA Slovensko plánuje na celom Slovensku počas najbližších troch rokov otvoriť desiatky nových predajní. To znamená, že bude v blízkej budúcnosti potrebovať 6 až 8 nových regionálnych manažérov, desiatky nových vedúcich predajní, takmer 100 nových zástupcov vedúceho predajne, desiatky nových vedúcich a zástupcov vedúcich pre oblasť mäsa, pečiva a lahôdok, desiatky nových skladníkov, 50 nových mäsiarov a pekárov, 600 až 800 nových pokladníkov, pracovníkov na oddelenie mäsa a lahôdok a taktiež stovky nových brigádnikov.

„Keďže novootváraných pozícií je skutočne veľa, nové pracovné príležitosti prinášame nielen novým ale aj našim existujúcim, služobne starším zamestnancom,“ hovorí Richard Havrila, personálny riaditeľ BILLA Slovensko. Všetky tieto pozície BILLA obsadzuje vždy najprv z interných zdrojov kandidátov na ich obsadenie hľadá medzi vlastnými pracovníkmi. „Pre nových zamestnancov to znamená, že každý, kto nastúpi na akúkoľvek pozíciu na predajni, má možnosť viesť napríklad vlastnú predajňu BILLA v najbližších rokoch. Pre našich zamestnancov z toho tiež vyplýva, že majú príležitosť pokračovať v práci na inej pozícii ako na tej, na ktorej pôvodne začali svoju kariéru v Bille,“ uvádza Richard Havrila a dodáva, že BILLA má záujem o všetkých - tak mladých ľudí ako aj tých pred vstupom do dôchodku či dokonca na dôchodku, osoby na materskej alebo rodičovskej dovolenke a tiež študentov, ktorí si chcú privyrobiť popri štúdiu na vysokej škole.

BILLA vám ponúka nové Galéria fotiek (4) Zdroj: PR článok

Zážitkové zaškolenie ako nový benefit na začiatku vašej kariéry

S cieľom zabezpečiť kvalitné vzdelávanie pre všetkých nových zamestnancov sa BILLA rozhodla vybudovať nové tréningové centrum, prvé svojho druhu v histórii pôsobenia na Slovensku.

Hlavným poslaním nového tréningového centra BILLA je zabezpečiť pre predajnú sieť kvalifikovaných a odborne zdatných pracovníkov. „Chceme sa v prvom rade sústrediť na novoprijatých zamestnancov, ktorí tu absolvujú povinné dvojdňové školenie. V rámci neho sa oboznámia s fungovaním predajne aj celej predajnej siete. Školenie bude nielen bohaté na informácie, ale, veríme, aj príjemným zážitkom v pokojnom prostredí, kde si budú môcť naši noví kolegovia všetko dôkladne odskúšať,“ vysvetľuje personálny riaditeľ Billy. Okrem toho bude centrum využívané aj na preškoľovanie existujúcich zamestnancov. „Do prvého tréningového centra v Bratislave sme investovali viac ako 120 tis. eur. Výstavba zariadenia s tromi školiacimi miestnosťami prebiehala od októbra 2014 do januára 2015 a prvé školenie na tomto mieste prebehlo 13. apríla,“ hovorí Richard Havrila.

BILLA vám ponúka nové Galéria fotiek (4) Zdroj: PR článok

Naučíte sa pracovať aj s pokladňou

Práca na pokladni je „strašiakom“ pre veľa ľudí a pritom nie je jej obsluha o nič náročnejšia ako  obsluha smartfónu s dotykovým displejom. V tréningovom centre je miestnosť, kde si môžete v pokoji a ešte bez zákazníkov vyskúšať prácu s reálnou pokladňou a platobným terminálom počas skúšobných nákupov. Okrem práce s pokladňou sa počas školenia naučíte obsluhovať aj chladiace boxy či elektrické pekárne. Získate skúsenosti s dopĺňaním tovarov do reálnych regálov a vitrín. Naučíte sa obsluhovať nerezové stroje, váhy a lahôdkový pult. Súčasťou školiaceho programu je aj zvýšenie úrovne počítačovej gramotnosti a v neposlednom rade sa školitelia zameriavajú na zvýšenie edukácie zamestnancov v oblasti tzv. softskills, teda mäkkých techník ako aj školenia týkajúce sa hygienických a iných predpisov. „Veríme, že všetky tu získané informácie a skúsenosti pomôžu našim novým kolegom v práci vystupovať profesionálne a odborne a budú vedieť zákazníkom v každej situácii poradiť a pomôcť,“ dopĺňa Richard Havrila.

S cieľom uľahčiť situáciu pri štarte do zamestnania aj novým spolupracovníkom z východného a stredného Slovenska plánuje spoločnosť BILLA Slovensko otvoriť rovnaké tréningové centrá tam. Presný časový údaj ešte nie je stanovený. „Naším cieľom je, aby mal každý nový predajca v Bille pred nástupom na prevádzku možnosť zaškoliť sa v niektorom z tréningových centier, ktoré budú postupne vznikať,“ uzatvára personálny riaditeľ Billy Richard Havrila. 


Hľadáte si prácu? Zamestnajte sa v spoločnosti BILLA.


-reklamná správa-

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Práca Zamestnanie Hľadať Príležitosť Billa
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok; Foto: PR článok
Staršie správy
Staršie správy