10 pracovných pozícií, v ktorých je prvoradá komunikácia

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Manažér, obchodník, reprezentant, riaditeľ, personalista. Pri všetkých týchto pracovných pozíciách je okrem pracovných skúseností dôležitá komunikácia. Ak je vám komunikácia blízka nielen v osobnej, ale aj v pracovnej oblasti, máme pre vás niekoľko zaujímavých ponúk z pracovného portálu Kariéra.sk.

 
  1. Becool sport – event manager
    Manažér podujatí bude mať na starosti prípravu a realizáciu akcií po  materiálnej a technickej stránke. Jeho úlohou bude aj príprava a realizácia prezentácií pre klientov a zároveň celkový priebeh objednávky. Ponúkaný plat na túto pozíciu je od 800 eur.
  2. Baví ťa komunikovať?
    Dlhodobý brigádnik sa hľadá na pozíciu telefonického operátora. Pri práci bude poskytovať poradenstvo a komunikáciu so zákazníkmi, pričom bude využívať existujúcu databázu. Brigádnik bude zodpovedný za kvalitu, správnosť a úplnosť poskytovania informácií. Zároveň mu budú poskytnuté interné školenia. Ponúkaný plat je od 2 eur/hod.
  3. Manažér pre externú komunikáciu
    Manažérska pozícia v sebe zahŕňa prácu, ako je príprava, plánovanie a realizácia komunikačnej a marketingovej stratégie, komunikáciu s reklamnými a mediálnymi agentúrami a návrhy a implementácia marketingových kampaní. Ponúkaný plat je od 2000 do 2400 eur.
  4. Skúsený obchodník v oblasti služieb
    Úlohou obchodníka bude akvizícia nových klientov v regióne západného Slovenska, príprava cenových ponúk, realizácia prieskumov trhu a participácia na vývoji nových služieb spoločnosti.
  5. Reprezentant služieb zákazníkom
    Dôležité pri plnení práce bude telefonická komunikácia so zákazníkmi, aktívny predaj produktov a zodpovednosť za plnenie cieľov.
  6. Obchodný riaditeľ
    Prvoradou úlohou obchodného riaditeľa bude riadenie a vytváranie obchodného tímu. Medzi ďalšie úlohy bude patriť vyhľadávanie nových príležitostí a zákazníkov na mediálnom trhu, vedenie obchodných stretnutí s potenciálnymi klientmi v teréne, návštevy veľtrhov, coaching obchodných manažérov a dojednávanie obchodných podmienok.
  7. Miltilingual position in HR
    Na pozíciu personalistu je potrebné ovládanie anglického a francúzskeho jazyka, keďže jednou z úloh bude tvoriť inzeráty v cudzích jazykoch. Personalista bude mať na starosti aj komunikáciu s uchádzačmi a s manažmentom. Zároveň bude poskytovať informácie ohľadom aktuálnych pozícií a výberového procesu. Ponúkaný plat na tejto pozícii je od 900 do 1000 eur.
  8. Seniorský personálny konzultant s líderským potenciálom
    Do pobočky medzinárodnej personálnej spoločnosti sa hľadá seniorský personálny konzultant, ktorý má predchádzajúce skúsenosti na podobnej pracovnej pozícii. Mal by mať „nos na správnych ľudí“ a  záujem rozvíjať svoje obchodné zručnosti pri získavaní nových klientov.
  9. Junior obchodník
    Personálna agentúra hľadá vhodného kandidáta pre významnú medzinárodnú firmu zameranú na automobilový priemysel. Dôležitá bude komunikácia s dodávateľmi (aj v nemeckom jazyku), nákup výrobného a nevýrobnému materiálu a úzka spolupráca s oddelením výroby. Ponúkaný plat na túto pozíciu je okolo 25 000 CZK.
  10. Obchodný zástupca
    Úlohou obchodného zástupcu bude predaj produktov farby a laky, starostlivosť o stálych klientov – poskytovanie poradenstva, objednávok, spracovanie ponúk a reklamácií a zároveň vyhľadávanie nových zákazníkov v regióne. Ponúkaný plat je od 800 eur.
Viac o téme: Práca Komunikácia Kariera.sk Kariera Pracovné pozície Pracovný portál
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk, Text: ami, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy