Desať pracovných pozícií, v ktorých využijete cudzí jazyk

Pracovné ponuky s využitím cudzieho jazyka môžete nájsť aj na Slovensku.Pracovné ponuky s využitím cudzieho jazyka môžete nájsť aj na Slovensku. Zdroj: photl.com

Ak ste si jedno z novoročných predsavzatí dali, že si v novom roku nájdete novú prácu, v ktorej využijete znalosť aspoň jedného cudzieho jazyka, ponúkame vám pestrú ponuku zamestnaní nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí – Rakúsku, Nemecku, Nórsku, či Švédsku.

 
  1. Account Director, Bratislava
    Pri práci account directora v agentúre využijete anglický jazyk pri dennej komunikácií s klientami a account manažérmi. Vašou úlohou bude aj zabezpečovanie komunikačných aktivít, riadenie a kontrolovanie činnosti account managerov a príprava mediálnych plánov a rozpočtov. Táto práca vám prinesie aj ďalšie výhody. Budete sa vzdelávať na odborných konferenciách v oblasti marketingu, digitálnej komunikácie a PR.

    Termín nástupu: ihneď
     
  2. Sales Director, Bratislavský kraj
    Máte vynikajúcu znalosť anglického jazyka? Máte skúsenosti s predajom on-line reklamy? Máte skúsenosti s vedením obchodného tímu? Viete motivovať seba aj druhých ľudí a máte vynikajúce prezentačné a komunikačné zručnosti? Ak ste odpovedali päťkrát áno, mali by ste si ihneď zaslať svoj životopis spolu so žiadosťou.

    Ponúkaný plat: od 3000 do 4000 eur
     
  3. Credit analyst with arabic language, Bratislava
    Ovládate okrem anglického jazyka aj arabský jazyk na komunikačnej úrovni? Ak ste pracovali v oblasti financií minimálne 2 roky, máte povolenie pracovať v krajinách Európskej únie a zároveň máte silné analytické myslenie a výborné interpersonálne a komunikačné zručnosti, môžete sa uchádzať o zaujímavú prácu analytika.

    Ponúkaný plat: od 1400 do 1600 eur
     
  4. Analyst with German language, Bratislava
    Na pozíciu analytika sa vyžadujú tieto znalosti: perfektné ovládanie anglického a nemeckého jazyka, pokročilé ovládanie MS Excel, minimálne 2-ročné skúsenosti v odbore finančný analytik, skúsenosti z obchodu a podnikových analýz sú výhodou. Výhodou pri tejto práci sú aj ďalšie vlastnosti: samostatnosť, silné analytické a logické myslenie, flexibilná osoba s výbornou pracovnou agendou.

    Ponúkaný plat: od 1400 do 1700 eur
     
  5. Konštruktér v automobilovom priemysle, Nemecko, Rakúsko
    Pri práci konštruktéra využijete nielen nemecký jazyk, ale aj anglický. Ak máte vyštudovaní odbor strojárstvo a automobilový priemysel s odbornou pracou, otvárajú sa vám nové možnosti na nemeckom alebo rakúskom trhu. Náplňou práce je vývoj komplexných interiérových systémov a komponentov (prístrojové dosky, vodorovné nosníky, kryty, vnútorná výbava)
     
  6. Commenter
    Zaujímavý typ práce v sebe zahŕňa niekoľko činností: vyhľadávanie, komentovanie a interakciu s blogmi. Práca je určená pre všetkých, ktorí radi píšu a zaujímajú sa o ekonómiu, manažment, marketing, anglický jazyk, žurnalistiku a politológiu. Práca je vhodná aj pre stredoškolsky vzdelaných ľudí s maturitou alebo pre študentov vysokej školy. Ich angličtina by však mala byť na úrovni experta.
     
  7. Farmaceuti, Švédsko, Nórsko
    Farmaceut bude mať na starosti viacero úloh. Jednou z nich bude poskytovať konzultácie pri liekoch na predpis a pri liekoch na voľný predaj. Farmaceut musí ovládať ich skladovanie, dávkovanie, nežiadúce účinky a liekové interakcie. Práca sa bude vykonávať vo Švédsku a Nórsku. Spoločnosť zamestnancom uhrádza kurzy švédskeho jazyka alebo nórčiny, ktoré trvajú 3 až 4 mesiace.
     
  8. Optik, optomerista, Nórsko
    Práca očného optika v Nórsku je vhodná aj pre absolventov, ktorí budú za svoju prácu nadštandardne ohodnotení, od 46 706 eur ročne. Zamestnanci budú mať päť týždňov dovolenky v roku a jazykový kurz nórskeho jazyka im bude uhrádzať zamestnávateľ. Absolvent by mal mať ukončené bakalárske alebo magisterské vzdelanie v odbore optik/optometria a dobrú znalosť anglického jazyka. Minimálna doba pobytu v Nórsku je dva roky.
     
  9. Executive Assistant to the CEO, Bratislava
    Executive Assistant bude k svojej práci potrebovať anglický, ako aj nemecký jazyk, aby mohol zabezpečiť chod pracovného prostredia. Úlohou špeciálneho asistenta bude pomáhať s týždenným vyúčtovaním výdavkov a účtov všetkých zamestnancov, ako aj komunikovať s dodávateľmi, s riadiacimi pracovníkmi a s oddelením ľudských zdrojov.
     
  10. Analytik DWH reportingu, Bratislava
    Anglický jazyk je potrebný pri práci analytika v telekomunikačnej spoločnosti. Ten bude mať na starosti vypracovanie analýz, reportov a podkladov, pravidelný reporting nad dátami, tvorbu nových a automatizácia existujúcich reportov, ako aj spoluprácu s IT oddelením, kvôli zabezpečeniu kvality dát.

    Termín nástupu: 1. februára 2014
Viac o téme: Práca Angličtina Jazyk Nemecký Ponuka Pozície Nemčina Cudzí Pracovné Anglický
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: Kariera.sk, Text: ami

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy