10 pracovných pozícií, v ktorých viete, koľko zarobíte

Keď viete dopredu, aké je finančné ohodnotenie v spoločnosti na konkrétnu pracovnú ponuku, môžete sa rozhodnúť, či je pre vás pracovná ponuka vyhovujúca.Keď viete dopredu, aké je finančné ohodnotenie v spoločnosti na konkrétnu pracovnú ponuku, môžete sa rozhodnúť, či je pre vás pracovná ponuka vyhovujúca. Zdroj: photl.com

Viete na čom ste a koľko zarobíte. Keď viete dopredu, aké je finančné ohodnotenie v spoločnosti na konkrétnu pracovnú ponuku, môžete sa rozhodnúť, či je pre vás pracovná ponuka vyhovujúca. Ponúkame vám zaujímavé pracovné pozície, v ktorých sú uvedené platové podmienky.

Na pracovnom portáli Kariera.sk máme pre vás zaujímavé pracovné ponuky, ako napríklad vyhľadávač talentov na sociálnych sieťach, servisný technik pre produkt pre produkty Microsoft, či  obchodný zástupca pre predaj španielskych vín. Pracovné ponuky sú rôzne, určite si z nich vyberiete podľa vašich schopností, zručností a podľa vášho bydliska.
 

  1. Chemický laborant/laborantka
    Hlavnou úlohou práce chemického laboranta v dvojzmennej 8-hodinovej prevádzke bude vykonávanie skúšok laku a biologické skúšky, vypracovanie analýz zo zvarovne a lakovne, príprava chemických roztokov podľa pracovného postupu, kráterové skúšky, pravidelná kalibrácia a overovanie prístrojov podľa návodov a ďalšie práce v chemickom laboratóriu.

    Benefity spoločnosti: fixný plat + výkonnostný príplatok, možnosti ďalšieho vzdelávania

    Ponúkaný plat: 850 eur
     
  2. Researcher pre sociálne siete
    Úlohou „vyhľadávača“ bude aktívne oslovovanie potenciálnych uchádzačov o zamestnanie v oblasti IT a Telco na sociálnych sieťach v súlade so zadanými kritériami. Ďalším krokom bude selekcia kandidátov podľa pridelených kritérií, testovanie ich jazykových znalostí a  pozývanie na pracovný pohovor. Súčasťou práce bude aj participácia na interných projektoch.

    Benefity spoločnosti: práca v príjemnom prostredí stabilnej spoločnosti, mladý kolektív, možnosť kariérneho rastu, zaujímavé teambuildingové akcie

    Ponúkaný plat: 1000 – 1200 eur
     
  3. Obchodný zástupca – predaj vín
    Obchodný zástupca bude mať na starosti vyhľadávanie nových zákazníkov, prezentácie produktov a vedenie obchodných rokovaní. To všetko pre dcérsku spoločnosť španielskeho výrobcu vín.

    Benefity spoločnosti: neuvedené

    Ponúkaný plat: 800 – 1200 eur
     
  4. Počítačový konzultant
    Konzultant bude hľadať nové a zároveň najlepšie riešenia v oblasti SW a HW služieb. Zároveň bude konzultovať ich použitie a nasadenie, pripravovať cenové ponuky, jednať s dodávateľmi a zabezpečovať dodávky. Táto pracovná pozícia nie je iba o počítačoch, či programovaní, ale aj o sieťach a bezpečnosti.

    Benefity spoločnosti: neuvedené

    Ponúkaný plat: od 500 do 2000 eur
     
  5. Servisný technik
    Ak radi dosahujete nadpriemerné výsledky s produktmi Microsoft, potom ste ten správny kandidát.

    Benefity spoločnosti: možnosť dosiahnuť celosvetové certifikácie firiem Microsoft – Cisco – IBM a pod., možnosť využívať auto a mobil

    Ponúkaný plat: od 500 do 1000 eur
     
  6. Kaderník/kaderníčka
    Salón, ktorý poskytuje nadštandardné služby svojim zákazníkom hľadá kaderníčku. Jej dennodenná práca zahŕňa strihanie, fúkanie, farbenie, melírovanie a rekonštrukčné kúry.

    Benefity spoločnosti: úvodné zaškolenie, zamestnanecké zľavy na služby vo všetkých salónoch aj pre rodinných príslušníkov, podporovanie súťaží, budovanie si dobrého mena a profesionálny rast

    Ponúkaný plat: od 450 do 900 eur
     
  7. Sociálny pracovník
    Úlohou sociálneho pracovníka bude koordinovanie a informovanie profesionálnych rodičov, vypracovávanie individuálneho plánu rozvoja osobnosti dieťaťa v spolupráci s ostatnými členmi odborného tímu a PR, poskytovanie sociálneho poradenstva pre profesionálneho rodiča, zabezpečenie kontaktu dieťaťa s biologickou rodinou a ďalšie povinnosti.

    Benefity spoločnosti: neuvedené

    Ponúkaný plat: od 469 eur
     
  8. JAVA programátor
    Hlavnou úlohou programátora bude vývoj aplikácie v technológii JAVA (Liferay), na ktorom bude pracovať počas 2-mesačného projektu s možnosťou predĺženia.

    Benefity spoločnosti: nadštandardné finančné ohodnotenie, preplatení ročných nákladov za vedenie účtovníctva po odpracovaní 100 dní, jednorazová odmena po skončení projektu u zákazníka až do výšky 1000 eur, bezplatné celoročné predplatné časopisu INFOWARE alebo PC REVUE po odpracovaní 60 dní.

    Ponúkaný plat: od 3800 do 4200 eur
     
  9. Automechanik
    Úlohou skúseného mechanika je uskutočňovať pravidelné servisné prehliadky, rozvody, podvozok, brzdy. Pracovná ponuka je určená iba pre automechanikov s 5-ročnými skúsenosťami v odbore.

    Benefity spoločnosti: zaujímavé finančné ohodnotenie, pravidelný 13. a 14. plat, moderný autoservis v nových vlastných priestoroch s nadpriemerným vybavením a diagnostikou.

    Ponúkaný plat: od 1000 do 1500 eur
     
  10. Telefonický operátor
    Telefonický operátor aktívne oslovuje existujúcich alebo potenciálnych zákazníkov z databáz a zároveň získava nových zákazníkov. Jeho úlohou je aj poskytovanie komplexných informácií o produktoch a ich cenách, zaznamenávanie objednávok do elektronického systému a aktívna účasť na školeniach a mítingoch.

    Benefity spoločnosti: neuvedené

    Ponúkaný plat: od 200 do 1000 eur

Nenašli ste si vhodnú pracovnú ponuku pre vás? Pozrite si ďalšie ponuky s uvedenou mzdou.

 

Viac o téme: S Plat Mzda Ponuka Zárobok Ohodnotenie Pracovná Ponuky Kariera.sk Platom
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: Kariera.sk, Text: ami

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy