Viete čo znamená 13. plat?

Kariera.skKariera.sk Zdroj: red.

A) Áno, dostávam ho každý rok. B) Už som o tom niekde počul, ale na výplatnej páske som ho nikdy nevidel. C) Netuším.

Ak ste si zakrúžkovali odpoveď A, patríte k tým šťastnejším. Pre vás ostatných platí - nikdy nie je tak dobre, aby nemohlo byť oveľa lepšie! Nevyhovuje vám vaše zamestnanie? Chcelo by to zmenu, ale chýba vám odvaha? Potrebovali by ste pomôcť?

 

Pre každého s chuťou naštartovať svoj život k lepšiemu pripravil portál Kariéra.sk prvý ročník projektu Nová kariéra, v ktorom môžete vyhrať všetko, čo k správnemu začiatku potrebujete! Buďte karieristi a všetci vám môžu závidieť!

Ako začať Novú kariéru?

  1. Na portáli Kariéra.sk si vytvorte životopis mailového agenta
    Mailový agent vám každé ráno pošle e-mail s novými pracovnými ponukami podľa vašich preferencií.  Budete tak vedieť efektívne a rýchlo reagovať na ponuky na trhu práce. Každý vytvorený životopis na portáli Kariéra.sk je automaticky zaradený do databázy, ktorú pravidelne monitorujú registrované spoločnosti a personálne agentúry. Vaša šanca na získanie atraktívnej pracovnej ponuky sa tým výrazne zvyšuje.
     
  2. Každý, kto si vytvorí životopis a mailového agenta na portáli Kariéra.sk má šancu vyhrať Novú kariéru
    Kariera.sk Galéria fotiek (3) Zdroj: red.
    Každý registrovaný životopis spolu s mailovým agentom sa automaticky zaraďuje do žrebovania. Ak sa na Vás usmeje šťastie, môžete vyhrať všetko, čo pre Novú kariéru potrebujete - automobil Peugeot 2008 a nájomný byt od realitnej kancelárie RE/MAX na jeden rok.

    Okrem toho sme v spolupráci so spoločnosťou Grafton Recruitment pre výhercu pripravili personálne poradenstvo, v rámci ktorého vám odborníci pomôžu s prípravou životopisu a motivačného listu, sprostredkujú prehľad trhu a platových podmienok, základné psychometrické testovanie, online jazykové testovanie a prípravu na pohovor ku klientovi.
     
    Kariera.sk Galéria fotiek (3) Zdroj: red.
    Šance na úspech na pracovných pohovoroch sa tak opäť niekoľkonásobne zvýšia. K novej práci sa vám budú hodiť aj technologické high-tech hračky. Nebude vás tak trápiť dokonca ani to, či v novej práci dostanete služobný mobil alebo počítač. Šťastný výherca si všetko potrebné zariadi cez Smartphone Sony Xperia Z1Sony Xperia tablet Z.

Súťaž o Novú kariéru sa končí 13.marca 2014. Zaregistrujte sa na www.kariéra.sk, pridajte svoj životopis, vytvorte si mailového agenta a zmeňte svoj život!

 

Viac o téme: Súťaž Práca Kariéra Nová Súťaž Kariera.sk Kariera Výhraj
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: red., Text: Kariera.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy