Otestujte si svoje jazykové znalosti na NDK!

Otestujte si svoje jazykové znalosti na NDK!Otestujte si svoje jazykové znalosti na NDK! Zdroj: kariera.sk

Ste mladí a hľadáte si prácu? Potom je pre vás ideálnym miestom veľtrh práce Národné dni kariéry. Priamo v stánku pracovného portálu Kariera.sk si môžete otestovať svoje jazykové znalosti.

V areáli bratislavskej Incheby sa v stredu začal dvojdňový pracovný veľtrh Národné dni kariéry (NDK). Podujatie, ktorého organizátorom je organizácia AIESEC a odborným garantom personálna spoločnosť Synergie, prináša na jedno miesto študentov a zástupcov firemného sektora. Poskytuje mladým ľuďom kompletný servis na ceste k zamestnaniu.

NDK sú pracovným veľtrhom zameraným na študentov a čerstvých absolventov. Záštitu nad podujatím prevzalo Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny. V Bratislave sa veľtrh organizuje už 18 rokov a tretí rok rovnako v Košiciach.

Podujatie spája mladých so zástupcami firemného sektora a umožňuje im nielen nájsť si prácu v top spoločnostiach na Slovensku, ale prostredníctvom sprievodného programu bližšie spoznať firemné procesy, správne si nastaviť očakávania ohľadom zamestnania a inšpirovať sa osobnosťami slovenského podnikateľského prostredia.

Testovanie uchádzačov v stánku Galéria fotiek (3) Zdroj: kariera.sk

Podujatie ponúka študentom kompletný servis aj s možnosťou otestovať si svoje jazykové a IT znalosti priamo v stánku pracovného portálu Kariera.sk, spraviť si osobnostný profil diagnostiky osobnosti či poradiť sa o svojich ďalších krokoch v Informačnom centre mladých.

Veľtrh sa sústreďuje na dve témy – hľadanie práce a sprievodný program, ktorý sa realizuje v šiestich konzultačných miestnostiach. Zúčastnené spoločnosti ponúkajú predovšetkým technické, konzultantské, administratívne pozície, či miesta vhodné pre študentov a absolventov v oblasti ľudských zdrojov a predaja.

 

Viac o téme: Test Domáce Testovanie Dni Znalosti Národné Kariera.sk IT Kariéry NDK Jazykové
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: red., Foto: Kariera.sk, Zdroj: TASR

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy