Raňajky s Kariérou: Learning & Development ako kľúč k firemnej transformácii

V dnešnom rýchlom a neustále sa meniacom svete sa neustále stretávame s rôznymi výzvami, či už sociálneho, demografického, environmentálneho alebo technologického charakteru. Aby sa nám v takomto prostredí darilo, musíme nielen dobre pracovať, ale aj kriticky myslieť a prispôsobovať sa novým situáciám. Práve tu vstupuje do hry význam vzdelávania a rozvoja - Learning & Development, ktorý slúži ako kľúč k firemnej transformácii.

Ako sa orientovať v meniacom sa svete vzdelávania a rozvoja?

Práve pred týždňom, 13. septembra sa uskutočnilo podujatie Raňajky s Kariérou, ktoré si posvietilo na význam vzdelávania a rozvoja v podnikovom prostredí. Na tomto podujatí sa stretli odborníci, ktorí sa podelili o svoje skúsenosti s transformáciou podnikov v rámci svojich firiem. Spoločne sa zahĺbili do meniaceho sa prostredia vzdelávania a zaujímavých príležitostí, ktoré prináša.

Raňajky s Kariérou budujú komunitu v oblasti ľudských zdrojov

Raňajky s Kariérou sú súčasťou série pravidelných podujatí, ktoré organizuje pracovný portál Kariéra.sk od roku 2016. Hlavným cieľom tohto podujatia je vytvoriť platformu, kde sa môžu odborníci z oblasti ľudských zdrojov spájať, vymieňať si skúsenosti a nadväzovať nové vzťahy. Je to priestor, kde sa môžu stretnúť odborníci z oblasti ľudských zdrojov, aby diskutovali o vývoji trendov vo svojej oblasti a riešili výzvy, ktorým čelia.

Raňajky s Kariérou: Learning Galéria fotiek (2)

Postrehy, novinky a nadväzovanie kontaktov

Podujatie ponúklo účastníkom možnosť získať aktuálne informácie o najnovších trendoch v oblasti ľudských zdrojov, získať prehľad o problémoch, ktoré riešia ich kolegovia z odvetvia, a zapojiť sa do diskusií o témach, ktoré sú pre nich najdôležitejšie. Význam takýchto stretnutí nemožno podceňovať, pretože poskytujú množstvo cenných rád, zaujímavých informácií a užitočných tipov pre odborníkov, ktorí sa snažia vyniknúť vo svojej kariére.

O to úspešnejšie bolo podujatie Raňajky s Kariérou vďaka tvrdej práci a odhodlaniu jeho partnerov, spoločností Nalgoo a Inmetric. Ich podpora zohrala kľúčovú úlohu pri zabezpečení priebehu podujatia a účasti rôznorodej a angažovanej komunity personalistov.

Vzdelávanie a rozvoj pre lepšiu budúcnosť

Na záver možno povedať, že Raňajky s Kariérou neboli len raňajkami; bola to príležitosť pre odborníkov v oblasti ľudských zdrojov stretnúť sa, podeliť sa o svoje postrehy a preskúmať životne dôležitú úlohu vzdelávania a rozvoja v podnikovej transformácii. Vo svete, ktorý sa neustále vyvíja, je schopnosť prispôsobiť sa a učiť sa dôležitejšia ako kedykoľvek predtým a podujatia, ako bolo toto, pomáhajú pripraviť cestu pre lepšiu budúcnosť vo svete ľudských zdrojov. 

Ak teda hľadáte inšpiráciu, vedomosti a možnosti nadväzovania kontaktov v oblasti ľudských zdrojov, nenechajte si ujsť ďalšie podujatie Raňajky s Kariérou. Viac info nájdete na stránke podujatia Raňajky s Kariérou.

 

Viac o téme: Podujatie Development HR Raňajky s Kariérou Learning
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy