Kariéra EXPO v Bratislave už DNES! Nenechajte si ujsť jedinečné kariérne podujatie s bohatým sprievodným programom a TOP zamestnávateľmi v regióne

Desiatky zamestnávateľov, stovky pracovných príležitostí, inšpiratívne prednášky mediálne známych osobností, interaktívne workshopy pod vedením skúsených odborníkov z oblasti pracovného trhu. To všetko a ešte viac zažijete na jednom z najväčších veľtrhov práce už dnes, 11.októbra v Starej tržnici v Bratislave.

Nepremeškajte posledné kariérne podujatie Kariéra EXPO v tomto roku a získajte vstupenku ZDARMA ešte dnes.

Spoznajte TOP zamestnávateľov v regióne a naštartujte svoju kariéru

Viac ako 50 vystavovateľov je garanciou širokého spektra možností uplatnenia na trhu práce, a to nie len pre čerstvých absolventov, ale aj skúsenosťami ostrieľaných odborníkov a všetkých, ktorí sa neboja ukázať svoj potenciál. Využite jedinečnú šancu osobne stretnúť renomované spoločnosti v oblasti IT, technológií, obchodu, ľudských zdrojov, automotive a ďalších odvetví.

„Hľadáte človeka, ktorý zmení váš život? Nájdete ho v zrkadle.“

Stačí sa chopiť príležitosti a vybrať si z množstva pracovných pozícií tú pravú, ktorá vám zmení život od základov.

Nájdite stratenú motiváciu a inšpirujte sa prednáškami výnimočných hostí

Aj tento rok sa návštevníci môžu tešiť na množstvo inšpiratívnych prednášok. Hlavné pódium a  IT & Skills stage privíta zaujímavých hostí a odborníkov na slovo vzatých. Zaznejú príbehy plné motivácie od mediálne známych osobností a ďalších výnimočných spíkrov, ktorí sa podelia so svojím vlastným „tajným návodom“, ako sa vydať na cestu smerujúcu k úspechu.

Zbavte sa obáv z blížiaceho sa pohovoru

Existuje spôsob ako sa vopred pripraviť na pohovor u potencionálneho zamestnávateľa? Na aké aspekty si dať obzvlášť pozor? Vyskúšajte možnosť zažiť modelový pohovor so skúsenými personalistami a vyhnite sa zbytočným chybám, ktoré by vás mohli pripraviť o šancu uspieť.

Otestujte si svoje jazykové a IT zručnosti

Viete na akú pozíciu sa najviac hodíte? Dokážete správne odhadnúť úroveň svojich jazykových a IT schopností? Zverte sa do rúk odborníkov, ktorí vám radi poradia a usmernia na vašej ceste k vysnívanej kariére.    

Získajte priamu spätnú väzbu na svoj životopis

Životopis patrí medzi dokument, ktorý môže rozhodnúť o vašej budúcnosti. Prvý dojem je najdôležitejší, preto je vo vašom záujme zažiariť vo veľkom konkurenčnom boji. Máte pochybnosti o jeho obsahu, forme či vizuále? Príďte sa poradiť so skúsenými odborníkmi z oblasti personalistiky a nadobudnite potrebnú istotu.

Príjemným BONUSOM je aj možnosť profesionálneho fotenia na váš CV, fotografia vám bude následne preposlaná po skončení podujatia.

„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“ Henry Ford

Využite šancu naštartovať svoju novú kariéru. Zaregistrujte sa a získajte vstupenku ZDARMA na skvelé podujatie Kariéra EXPO BRATISLAVA: https://karieraexpo.zoznam.sk/registracia/

 

Viac o téme: EXPO Kariéra EXPO Pracovný veľtrh
  • Autor: © Zoznam/vargova
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy