TENTO TÝŽDEŇ bude v Košiciach VEĽA PRÁCE! Keď tam pôjdete, hneď zistíte, na čo máte!

Nájdite si prácu na Kariéra EXPONájdite si prácu na Kariéra EXPO Zdroj: Getty Images/George Doyle

Už dlhšie uvažujete nad zmenou zamestnania a potrebujete nájsť tú správnu motiváciu? Alebo onedlho končíte strednú či vysokú školu a začínate sa pomaličky obhliadať po pracovných príležitostiach?

V každom prípade sa v stredu 8. júna zastavte na Kariéra EXPO v košickom Spoločenskom pavilóne. Na jednom mieste na vás bude čakať viac ako 50 zamestnávateľov s ponukami práce v košickom regióne aj inde. Tešiť sa však môžete aj na bohatý sprievodný program či známe osobnosti. Na čo všetko sa môžete pripraviť?

Stretnite sa s výnimočnými osobnosťami

Jedna z našich najštýlovejších módnych influenceriek Lapkinn vám poradí ako zanechať dobrý dojem u personalistov aj prostredníctvom správne zvoleného oblečenia. Čo všetko musíte vedieť predtým, ako sa rozhodnete ísť cestou novinára vám prezradí skúsený reportér Dušan Károlyi a o tipy ako zúročiť svoj talent a či ho vôbec potrebujete sa podelí najobávanejší z porotcov televíznej show Slovensko má talent Jaroslav Slávik. Budete si môcť vypočuť, ako začínal Rasťo Chvála, nadšený zakladateľ najsledovanejšieho auto-moto YouTube kanálu na Slovensku GARAZ.TV a spoznať ikonu košických ulíc Milana Kolcuna. O správnu dávku humoru sa postará „Vychodňar“ - komik Domi Haly, s ktorým sa nudiť nebudete a ručíme vám, že domov budete odchádzať vysmiati a šťastní. Stretnete Linkedin experta Mikiho Plichtu a ďalších, ktorých príbehmi sa na vašej ceste môžete inšpirovať. 

 

Viete, ako má vyzerať životopis, s ktorým zaručene očaríte potenciálneho zamestnávateľa?

V Kariéra stánku vás budú čakať naši kolegovia, ktorí vás ochotne zaregistrujú a ukážu vám, ako si vytvoriť bezchybný životopis. Pripravili sme pre vás aj špeciálny BONUS, a to profesionálne fotenie na váš nový životopis. Vaše CV si navyše môžete predtým, ako prídete za vašim vysnívaným zamestnávateľom nechať skonzultovať profesionálmi u nášho odborného partnera HRQ Group.

 

Ste dostatočne pripravení na pracovný pohovor?

Vyskúšajte si pracovný pohovor na vlastnej koži vďaka viacerým simulovaným situáciám, ktoré sme pre vás pripravili. Na skutočnom pohovore budete pripravení a nemusíte sa obávať žiadnych nepríjemných prekvapení.

 

Nechajte si poradiť od profesionálov z pracovného trhu

Na pracovnom veľtrhu zaznejú zaujímavé témy z oblasti vzdelávania, odbornej prípravy, voľby zamestnania, osobného rozvoja a množstvo ďalších tém z oblasti kariérneho poradenstva. Na svoje si zaručene prídu nielen mladí absolventi, ale aj všetci nadšenci noviniek z pracovného prostredia.

 

Ako ste na tom s cudzími jazykmi?

Priamo na mieste sa dozviete úroveň vašich jazykových zručností. Môžete sa dať otestovať v angličtine, nemčine, španielčine a ruštine. O vyhodnotenie testov sa postarajú špičkové jazykové školy. Dokonca si na vlastnej koži môžete nanečisto vyskúšať rozhovor v anglickom jazyku a zažiť pocit, aké je to prezentovať samého seba v cudzom jazyku.

 

Priatelíte sa s IT technológiami alebo by ste sa radi dozvedeli viac o online marketingu od tých najlepších?

Ovládate IT programy na dostatočnej úrovni? Nezaskočí vás požiadavka spracovať zadanie v Exceli, vo Worde či dokonca v Tabuľkách Google? Pokiaľ ste len na chvíľku zaváhali, nenechajte si ujsť zaujímavé prednášky zo sveta internetových technológií a nezabudnite si otestovať vaše IT zručnosti v našom IT Valley.

Vstup na podujatie je zadarmo.

Podujatie Kariéra EXPO je organizované s podporou Ústredia práce, sociálnych veci a rodiny a záštitu nad ním prevzal predseda Prešovského samosprávneho kraja Milan Majerský, predseda Košického samosprávneho kraja Rastislav Trnka a primátor mesta Košice Jaroslav Polaček.

ZAREGISTRUJTE SA

a vyhrajte dva lístky na Red Hot Chili Peppers alebo Apple Watch SE alebo rovno príďte 8. júna do Košíc!

 

Advertoriál sme pripravili v spolupráci s pracovným portálom Kariera.sk.

 

Viac o téme: Praca Kariera.sk Nativ Najst pracu Hladat pracu Pracovny veltrh Kariera Kariera Expo
Staršie správy
Staršie správy