Hľadáte si stabilnú prácu s platom 1000 až 3500 EUR? Vyberte si z týchto pracovných ponúk

Hľadáte si prácu, v ktorej by ste zarábali 1000 až 3500 EUR? Nie je to nereálne. Pri niektorých pozíciách závisí od vašej praxe a skúseností a vaša odmena môže byť ešte vyššia. Pracovný portál Kariera.sk pre vás pripravil zoznam pracovných ponúk z celého Slovenska, ktoré ponúkajú plat od 1000 do 3500 EUR. Zaujme vás niektorá z nich?

Miesto výkonu práce: Topoľčany

Plat: od 1000 EUR

Prebaľovanie a balenie súčiastok, práca so skenerom, kontrola množstva materiálu na sklade, príprava materiálu a vychystávanie, Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Prešov

Plat: 1200 EUR

Máte skúsenosti s údržbou liniek SMT minimálne 2 roky? Hľadáte si prácu priamo v Prešove? Čítanie technických výkresov Vám nie je cudzie? Reagujte na tento inzerát prostredníctvom zaslania Vášho CV. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1400 EUR

Na tejto pozícii vás čaká predaj tovaru a obsluha zákazníkov, obsluha registračnej pokladnice a aranžovanie tovaru. Viac sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Trnava

Plat: 1500 - 3500 EUR

Vašou úlohou bude preprava tovaru z bodu A do bodu B po celej EÚ, vedenie vozidla riadnym a bezpečným spôsobom s ohľadom na stav vozovky, poveternostným podmienkam, dopravnú situáciu a dodržanie všetkých dopravných predpisov. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Teplička nad Váhom

Plat: 1600 - 1700 EUR

Poďte pracovať ako operátor výroby! Ponúkame možnosť pracovať vo viacerých oblastiach výroby vozidiel (motoráreň,montáž, lakovňa, karosáreň, ...). Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Dunajská Streda

Plat: 1400 EUR

Hľadá sa kolega/kolegynka pre Beátu! Do nášho tímu hľadáme empatickú, usmievavú asistentku, ktorá bude sedieť na recepcii a reprezentovať našu spoločnosť.  Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách. Môžete si tiež vytvoriť Agenta na portáli Kariéra.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email nové ponuky práce podľa vašich kritérií. Nemusíte tak prezerať denne stovky ponúk, Agent ich prezrie za vás.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy