Platy od 2000 do 4000 EUR? Vyberte si z týchto voľných pracovných ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 2000 eur.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: od 2000 €

Na tejto pozícii vás čaká aktívne vyhľadávanie a oslovovanie potencionálnych B2B zákazníkov (priamy predaj komplexných riešení nabíjacej infraštruktúry pre elektromobily)Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Berlín, Nemecko  

Plat: 2500 €

Tu vás čaká zodpovednosť za analytické činnosti na úrovni procesov, dát, dátových štruktúr a tvorba procesných a dátových modelov. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2500 - 3000 €

Hľadá sa človek, ktorý má skúsenosti v oblasti elektrotechniky/údržba a oprava výrobných zariadení a má skúsenosť alebo potenciál na riadenie menšieho tímu ľudí. Všetky podrobnosti a zoznam benefitov, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bytča

Plat: 2800 €

Vašou úlohou bude prevádzkové, personálne a administratívne riadenie a vedenie oddelenia nákupu, skladu a zákazníckeho servisu. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Rakúsko

Plat: 2800 €

Chcete sa stať súčasťou tímu, ktorý sa stará o najväčších firemných zákazníkov? Vašou hlavnou úlohou bude spracovanie cenových ponúk a verejných súťaží, kalkulácia cien a podmienok a prijímanie a spracovanie objednávok. Zistite o tejto pracovnej ponuke viac na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislavský kraj

Plat: 3500 - 4000 €

Máte predchádzajúcu skúsenosť s montážou a servisom rezidenčných a komerčných klimatizácií? Táto pracovná pozícia by vás mohla zaujať. Celý inzerát a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na Kariéra.sk.

Ak ste pripravený nájsť si nové zamestnanie, na Kariéra.sk nájdete stovky voľných pracovných miest z desiatok odvetví. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK. Získate tak pravidelné informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Peniaze Plat Ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy