Práca z domu a plat až 6000 EUR? Úspešná IT spoločnosť hľadá nových kolegov

Chceli by ste si nájsť prácu v oblasti informačných technológií? Rýchlo rastúca spoločnosť radixal s.r.o. hľadá do svojich radov nových kolegov, ktorí majú záujem o technológie a chuť vzdelávať sa a rásť. Momentálne obsadzuje voľné pozície s možnosťou práce z domu – nezáleží teda na tom, kde sa nachádzate. Hľadáte si prácu v oblasti IT, vďaka ktorej budete mať dostatok príležitostí na rozvoj? Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Spoločnosť radixal s.r.o. obsadzuje tieto pracovné pozície:

Miesto výkonu práce: Práca z domu

Plat: 2000 – 6000 EUR

Náplňou práce je vývoj aplikácie pre analýzu a navrhovanie stavebných konštrukcií. Aplikácia umožňuje namodelovať 1D (stĺpy, trámy, nosníky) aj 2D konštrukcie (steny, dosky, škrupiny). Pomocou metódy konečných prvkov spočíta odozvu konštrukcie - deformáciu, priebeh napätia a vnútorných síl. Chceli by ste sa stať súčasťou tohto projektu? Neváhajte a zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu

Plat: 2000 – 6000 EUR

Hľadá sa Java vývojár Do novo vznikajúceho IT oddelenia (teraz 20 ľudí, do roka 50 ľudí). Zákazníkom je veľká, nadnárodná spoločnosť pôsobiaca na trhu s fotovoltaikou, tepelnými čerpadlami a súvisiacimi technológiami. Úlohou nového IT oddelenia je vývoj rozsiahleho interného informačného systému, automatizácie procesov, vývoj klientskych aplikácií. Celkovo sa jedná o niekoľko desiatok (mikro) služieb a aplikácií. Zaujala vás táto ponuka? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

 Všetky voľné pracovné pozície spoločnosti radixal, s.r.o. nájdete na Kariéra.sk.

Radixal s.r.o. je softwarehouse zameraný na vývoj zákazkového softvéru pre korporátnych zákazníkov. Pracujeme pre značky ako je Srovnejto, ePojištění,, DHL, RegioJet, Raiffeisenbank, Globus, Schneider Electric, Global Payments, VEIT Electronics, skupina Agel, SpaceMetric a ďalšie. Vyvíjame webové aplikácie aj samoriaditeľné vlaky. Všetci pracujeme full-remote, z domu. Máme zvládnuté riadenie remote tímov, zdieľanie know-how, online stretávania, zaškolenia. Dávame voľnosť, požadujeme zodpovednosť.

Viac o téme: Práca z domu IT spoločnosť Softvérové riešenia
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy