Platy od 2500 do 6000 EUR? Vyberte si z týchto voľných pracovných ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 2500 EUR.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3000 EUR

Hľadá sa skúsený senior vývojár aplikácií. Osoba bude zodpovedná a zodpovedná za dodanie jednoduchých alebo zložitých projektov k spokojnosti klienta. Sieťové služby CIO obsahujú súbor starších nástrojov, pracovných tokov a procesov, ktoré je potrebné migrovať do podnikových strategických platforiem, integrovať ich medzi sebou a s inými podnikovými nástrojmi, aby sa maximalizovala automatizácia. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava, Košice, Banská Bystrica

Plat: 4000 EUR

Pracujte ako kľúčový člen projektov globálnych a strategických zmien, aby ste podporili dodanie programu načas. Vašou úlohou bude definovať a poskytnúť odporúčania, ako by mal byť rámec zmien nasadený na konkrétnom projekte/programe. Zamestnávatel vám ponúkne slušný plat a široký systém benefitov. Zaujala vás táto ponuka? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 3285 EUR

Čo vás čaká na tejto pozícii? Vyčistenie a opravy na kancelárskych kontajneroch, ktoré sa pripravujú na prenájom po Nemecku. Manuálna zručnosť nutná, mať vlastné auto, pretože v partii každý turnus berie niekto iný auto, turnusová práca 4+1, ubytovanie je hradené a zabezpečené, stabilná práca počas celého roka, pracuje sa vo vytápanej hale, zálohy možné po prvom odpracovanom týždni, výplata každý mesiac načas. Prihláste sa na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava, Bory

Plat: 3000 EUR

Vybraný kandidát bude poskytovať špecializovanú ambulantnú starostlivosť, samostatne vykonávať preventívnu, diagnostickú a liečebnú činnosť v príslušnom odbore, vykonávať a zabezpečovať preventívnu zdravotnú starostlivosť pre jednotlivé vekové skupiny detí a dorastencov a odosielať dispenzarizovaných pacientov na dispenzárne kontroly k špecialistom. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: región Orava

Plat: 3000 EUR

Jedna z predajní LIDL sa ocitne vo vašich rukách. Budete viesť tím s približne 30 zamestnancami – organizovať ich prácu, úlohy a pracovné zmeny či starať sa o ich rast a naberať nových zamestnancov. Nebojíte sa zodpovednosti? Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu

Plat: 2500 EUR

Čo bude vašou zodpovednosťou na tejto pozícii? Akvizícia zákazníkov a podpora existujúcich zákazníkov na slovenskom trhu, budovanie dlhodobých vzťahov so zákazníkmi, vypracovanie dokonalých riešení so zákazníkmi a zodpovednosť za prichádzajúce objednávky, predaj a vývoj marže. Hodíte sa na túto pozíciu? Prihláste sa na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu

Plat: 2000 - 6000 EUR

Do novo vznikajúceho IT oddelenia (teraz 20 ľudí, do roka 50 ľudí) sa hľadá Java vývojárov. Ide o dlhodobú, full-remote spoluprácu. Zákazníkom je veľká, nadnárodná spoločnosť pôsobiaca na trhu s fotovoltaikou, tepelnými čerpadlami a súvisiacimi technológiami. Úlohou nového IT oddelenia je vývoj rozsiahleho interného informačného systému, automatizácie procesov, vývoj klientskych aplikácií. Chcete sa o tejto pozícii dočítať viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Inšpirujte sa zaujímavými príbehmi v podcastoch Kariéra.sk.

Viac o téme: Peniaze Práca Plat Pozícia
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy