Voľné pracovné miesta v Bratislave: Stabilná spoločnosť obsadzuje tieto pozície

Hľadáte si stabilné zamestnanie, ktoré vám ponúkne široké možnosti sebarealizácie a profesijného rastu? Svetoznáma nábytkárska firma IKEA hľadá nových kolegov. Priamych a poctivých ľudí, ktorí sa pridajú k súčasnému tímu a spoločným úsilím budú vytvárať lepší každodenný život pre seba i zákazníkov spoločnosti. Pozrite si voľné pracovné miesta v spoločnosti IKEA. Osloviť by vás mohla niektorá z týchto voľných pracovných ponúk. Nachystajte si životopis a vyberte si z týchto voľných pracovných ponúk.

Ponúkaný plat: od 900 € + nadštandardné príplatky

Miesto práce: Bratislava

Pridajte sa do logistického tímu spoločnosti IKEA. Vyhovuje vám viac práca v pohybe než sedenie pri počítači? Hravo zvládate všetky problémy a máte radi výzvy? Na pozícii Pracovník on-line predaja - príprava objednávok budete pracovať so skenerom, pripravovať a zbierať tovar podľa objednávky, kontrolovať pripravené objednávky, pracovať s paletovým vozíkom a nakladať tovar do prepravných áut. Zistite podrobnosti o ponúkanej práci a aj o tom, čo všetko zamestnávateľ ponúka úspešnému kandidátovi. Celú ponuku nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 920 – 1050 €

Miesto práce: Bratislava

Radi komunikujete a okrem toho máte radi aj dobré jedlo? Na oddelení gastronómie v IKEA bude vašou úlohou poskytovať zákazníkom chutný dôvod k tomu, aby sa k vám radi vracali, no nielen to - vašou prácou tiež bude vytvárať príjemnú atmosféru v IKEA reštaurácii, v Bistre a v Kaviarni. Ak máte príjemné vystupovanie, zvládate robiť viac vecí naraz, radi pracujete v kolektíve a ste flexibilný človek, táto práca by mohla byť tou pravou pre vás. Zistite si všetky podrobnosti o voľnej pozícii, inzerát nájdete na portáli Kariéra.sk.

Všetky pracovné ponuky spoločnosti IKEA nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Ponuka Bratislava
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy