Práca z domu a platy od 1400 do 3000 EUR? Úspešná softvérová spoločnosť hľadá nových kolegov

Chceli by ste si nájsť prácu v oblasti informačných technológií? Rýchlo rastúca spoločnosť msg life Slovakia s.r.o. hľadá do svojich radov nových kolegov, ktorí majú záujem o technológie a chuť vzdelávať sa a rásť. Momentálne obsadzuje voľné pozície s možnosťou práce z domu – nezáleží teda na tom, kde na Slovensku sa nachádzate. Hľadáte si prácu v oblasti IT? Pozrite si voľné pracovné ponuky spoločnosti msg life Slovakia, ktoré pre vás zhrnul pracovný portál Kariéra.sk.

Medzi benefitmi, ktoré spoločnosť msg life Slovakia svojim zamestnancom ponúka nechýba nadštandardné odmeňovanie, flexibilný pracovný čas, možnosť práce formou Home Office, vzdelávanie zamestnancov ani atraktívny vernostný program pre dlhoročných pracovníkov.

Spoločnosť msg life Slovakia momentálne obsadzuje tieto pracovné pozície:

Miesto výkonu práce: Práca z domu; Bratislava, Košice; Žilina

Plat: od 3000 EUR

Čo vás čaká na tejto pozícií? Základom pracovnej pozície je navrhovanie a vývoj softvérových riešení najmä v oblasti životného, neživotného a zdravotného poistenia ako i rôznych podporných systémov (Partner, Billing). Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Nájdete ju na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu; Bratislava, Košice; Žilina

Plat: od 1900 EUR

Na tejto pozícií vás čaká dlhodobý stabilný pracovný pomer v najväčšej pobočke materskej spoločnosti v Nemecku, ktorá je lídrom v poskytovaní štandardných riešení v oblasti poisťovníctva a finančníctva. Náplňou práce je najmä návrh a vývoj softvérových riešení. Zaujala vás táto ponuka? Reagujte zaslaním životopisu na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu; Bratislava, Košice; Žilina

Plat: od 1400 EUR

Nevadí, ak nemáte predchádzajúce skúsenosti s testovaním. Vaši kolegovia Vás naučia všetko potrebné. Ak sa nebojíte každodennej komunikácie v nemčine, nie je Vám cudzia práca s počítačom, máte logické a analytické myslenie a chuť naučiť sa veľa nového, potom neváhajte a pošlite svoj životopis spolu s motivačným listom na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu; Bratislava, Košice; Žilina

Plat: od 2200 EUR

Zaujíma Vás proces vývoja softvéru a jeho integrácie? Ak áno, táto pozícia by vás mohla zaujať. Na tejto pozícií vás čaká tvorba, udržiavanie testovacích a vývojových prostredí,  vývoj a zavedenie CI / CD a koncepcia, monitorovanie a ďalší vývoj procesov a nástrojov v oblasti automatizácie, testovania a zavádzania. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu; Bratislava, Košice; Žilina

Plat: od 2200 EUR               

Čo vás čaká na tejto pozícií? Hlavnou náplňou práce je návrh a vývoj matematického jadra systému v oblasti životného poistenia v programovacom jazyku Java, modelovanie poistných produktov v internom Eclipse plugine a zodpovednosť za matematické testy. Všetky podrobnosti o tejto ponuke sa dočítate ne pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu; Bratislava, Košice; Žilina

Plat: od 2300 EUR

Náplňou práce je návrh a vývoj softvérových riešení najmä v oblasti životného, neživotného a zdravotného poistenia ako i rôznych podporných systémov (Partner, Billing). Viac sa o tejto ponuke dočítate ne pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu; Bratislava, Košice; Žilina

Plat: od 1700 EUR

Hlavnou náplňou na tejto pozícií je podpora projektových a programových manažérov pri vedení ich projektov v priebehu plánovania, kontrola času pracovníkov stráveného na projekte a písomná a telefonická komunikácia so zákazníkom v nemeckom jazyku. Hodíte sa na túto pozíciu? Zašlite svoj životopis na pracovnom portáli Kariéra.sk.

IT spoločnosť msg life Slovakia pôsobí v oblasti vývoja aplikácií, softvéru na mieru a IT poradenstva už viac ako 20 rokov. Firma patrí do nemeckej skupiny msg life Gruppe, ktorej informačné systémy využívajú poprední klienti v oblasti poisťovníctva a finančníctva. Slovenskú pobočku tvorí viac ako 250 zamestnancov a neustále sa rozrastá. Firma ponúka voľné pracovné miesta pre vývoj a testovanie softvéru, ale aj pre oblasť poistnej matematiky či aktuárstva.

Viac o téme: Plat Softvér Benefity IT Práca z domu
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy