Láka vás práca s prémiovými vozidlami? TOP predajca automobilov hľadá nových kolegov

Máte vzťah skvelý vzťah k autám a hľadáte si prácu v zdravej a stabilnej spoločnosti s najmodernejšími technológiami? Spoločnosť Motor-Car Bratislava vám okrem slušného platu ponúkne príspevok na DDS, pracovné voľno nad rámec zákona, možnosť využívať MultiSport kartu, 13.plat podľa výsledkov spoločnosti a množstvo dalších výhod a benefitov. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto: Bratislava

Plat:  650 – 1500 EUR

Ste srdcom autíčkár a s radosťou by ste sa starali o mobilitu krásnych prémiových vozidiel v dobrej partii ľudí? Láka vás pracovať v stabilnej obchodnej spoločnosti s atraktívnymi značkami ako Mercedes-Benz, Jeep, Alfra Romeo, Fiat, Kia? Ak áno, táto ponuka by vás mohla zaujať. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto: Bratislava

Plat:  1400 – 1800 EUR

Máte skúsenosti s jednaním so zákazníkmi pri predaji aj starostlivosti, či dokonca s rozvojom kolegov? Dokážete identifikovať potreby zákazníkov a proaktívne spracovávať kroky pre pozitívnu zákaznícku skúsenosť? V tom prípade hľadajú práve vás. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto: Bratislava

Plat:  1200 – 1850 EUR

Ak máte drive a skúsenosť v online marketingu so správou kvalitného obsahu a láka vás pracovať v stabilnej, zdravo a zodpovedne podnikajúcej obchodnej spoločnosti, využite túto jedinečnú príležitosť stať sa súčasťou jednej z TOP stredne veľkých firiem na Slovensku. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto: Bratislava

Plat:  650 - 1100 EUR

Nechýba vám zmysel pre detail a radi by ste sa starali o interiér aj exteriér krásnych prémiových vozidiel? Spoločnosť Motor-Car práve rozširuje svoj bratislavský tím o kolegu/kolegyňu so záľubou v poctivom čistení vozidiel pre zákazníkov. Všetky podrobnosti o tejto ponuke nájdete na Kariéra.sk.

Láka vás práca s Galéria fotiek (3)

Miesto: Bratislava

Plat:  1085 – 2250 EUR

Ak máte aspoň 3 roky skúsenosti s prevenčným servisom a opravou vozidiel a láka vás pracovať v stabilnej, zdravo a zodpovedne podnikajúcej obchodnej spoločnosti s atraktívnymi značkami ako Mercedes-Benz, táto pozícia môže byť vaša. Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Miesto: Bratislava

Plat:  485 – 885 EUR

Hľadá sa poriadkumilovný, zručný parťák do dielne pre mechanikov, klampiarov a lakovačov. Náplňou práce je čistenie priestoru a podláh, odkladacích priestorov a najmodernejších technologických zariadení. Zaujala vás táto ponuka? Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Miesto: Bratislava

Plat:  1050 – 2500 EUR

Máte aspoň 2 roky skúsenosti s prevenčným servisom a opravou vozidiel? Na tejto pozícii by ste vykonávali opravy vozidiel s najmodernejšími technológiami opráv, samostatne vykonávali kontroly funkčnosti a iniciovali objednanie potrebných náhradných dielov. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Všetky ponuky spoločnosti Motor-Car Bratislava nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

 

Viac o téme: Predajca Práca Automobil Marketing Mechanik Pracovné ponuky Bratislava Automoto
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy