Hľadáte zmenu? Títo zamestnávatelia vám ponúknu 1500 až 5000 eur mesačne

Túžite po novom zamestnaní, vďaka ktorému by ste mohli zarábať 1500 až 5000 eur mesačne? V tom prípade, by vás mohla zaujať niektorá z týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky z celého Slovenska, v ktorých platy nejdú pod 1500 eur. K slušným zárobkom vám zamestnávatelia ponúknu aj zaujímavé benefity a ďalšie výhody. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto práce: Trenčín

Plat: 1500 €

Na tejto pozícii vás čaká najmä  príprava a výdaj chutných pokrmov v hoteli Magnus****. Budete zodpovedať za dodržiavanie štandardu kuchyne, kvalitu pripravovaných jedál a zavádzanie nových trendov v gastronómií. Výhodou je strava na pracovisku, prístup do wellness, vernostné odmeny a mnoho iných zamestnaneckých zliav či benefitov. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto práce: Bratislava

Plat: 2000 €

Mediálna spoločnosť Zoznam hľadá šikovného Web Developera. Vašou pracovnou náplňou bude návrh, vývoj a optimalizácia webových aplikácií.  Zamestnávateľ vám v rámci benefitov ponúkne poukážky na športové a kultúrne podujatia, lístky na premiéry filmov, koncerty alebo tiež poukážky na masáže. Ak by vás zaujala práca na online projektoch so špičkovými technológiami, celý inzerát si môžete prečítať na Kariéra.sk.

Miesto práce: Vráble

Plat: 2300 - 2600 €

Čo bude vašou náplňou práce? Na tejto pozícii budete zodpovedať za plynulý chod a údržbu výrobných zariadení, dosahovanie KPI, plánovanie, koordináciu a realizáciu údržby strojov a zariadení a tiež komunikáciu s dodávateľmi. Ak vám nechýba zodpovednosť ani skúsenosti na podobnej pozícii, svoj životopis môžete zaslať prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Hľadáte zmenu? Títo zamestnávatelia Galéria fotiek (4)

Miesto práce: Banský Bystrica, Žilina

Plat: 2000 €

Realitná kancelária hľadá ambicióznych kolegov, ktorí veria, že si zaslúžia úspech a sú pripravení na sebe pracovať. Vašou úlohou bude denne komunikovať a stretávať sa pri káve s novými ľuďmi a pomáhať im s ich potrebami a problémami v oblasti obchodu s nehnuteľnosťami. Zamestnávateľ vám ponúkne pravidelné školenia, teambuildingy a štedré odmeny za dosiahnuté výsledky. Celú ponuku nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Bratislava

Plat: 5000 €

Máte za sebou minimálne 2 roky praxe vo funkcii testovacieho manažéra? Dokážete viesť testovací tím, tvoriť stratégiu a definovať potrebné požiadavky na testovacie prostredie? V tom prípade by vás táto ponuka mohla zaujať. Zamestnávateľ okrem slušného platu ponúka vzdelávacie a jazykové kurzy, ISTQB certifikáciu a množstvo zamestnaneckých výhod a benefitov. Viac sa o tejto ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Hľadáte zmenu? Títo zamestnávatelia Galéria fotiek (4)

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1900 €

Baví vás performance marketing? Ste kreatívny a máte zmysel pre detail? Dokážete dať dáta do kontextu a z dostupných informácií vyťažiť cenné poznatky, ktoré viete aplikovať v prospech navrhovanej kampane? Ak áno, táto ponuka by vás mohla zaujať. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu, Bratislava

Plat: 2500 €

Na tejto pozícii sa stanete súčasťou Hadoop tímu, zodpovedného za budovanie a prevádzkovanie frameworku Hadoop. Budete pracovať na skutočných projektoch pre popredných nadnárodných klientov, budovať klastre Hadoop na základe požiadaviek zákazníkov, odstraňovať a riešiť problémy a pomáhať zákazníkom. Všetky podrobnosti o tejto ponuke nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 1900 €

Ako Software-developer/PLC programátor sa budete venovať najmä programovaniu PLC (Beckhoff TwinCAT 3.1), systémov HMI strojov a zariadení, implementácii rozhrania k riadiacim systémom vyššej úrovne (MES) a vyhotovovaniu softvérovej dokumentácie. Chcete sa dozvedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Hľadáte zmenu? Títo zamestnávatelia Galéria fotiek (4)

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2500 - 2800 €

Spoločnosť McDonald's Slovakia hľadá kolegu, ktorý budete zodpovedný za výber a riadenie dodávateľov za účelom komplexného zabezpečenia projekcie, inžinieringu a výstavby nových aj rekonštrukcie stávajúcich prevádzok. Výhodou je ročný bonus aj rôzne finančné i nefinančné benefity. Zaujala vás táto ponuka? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: región Košice

Plat: 3000 €

Na tejto pozícii budete držať ochrannú ruku nad 3-5 predajňami v regióne a ovplyvníte ekonomické výsledky spoločnosti aj plnenie dlhodobých cieľov. Zamestnávateľ vám k platu ponúkne široký systém zaujímavých benefitov. Hodíte sa na túto pozíciu? Celý inzerát nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Dunajská Streda

Plat: 2500 €

Čo vás čaká na tejto pozícii? Vašou hlavnou zodpovednosťou bude tvorba stratégie rozvoja spoločnosti, odborná podpora riadení a koordinovaní zamestnancov, plánovanie činnosti spoločnosti  jednanie s klientmi a partnermi. K pozícii prináleží služobné motorové vozidlo, mobilný telefón, štvrťročné bonusy a 13.plat. Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte a zašlite životopis na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Peniaze Práca Zamestnanie Práce Slovensko 1500 eur Dorbý plat 5000 eur
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Getty, RED, Foto
 
Staršie správy
Staršie správy