Začnite zarábať od 1500 eur mesačne: Vybrať si môžete z týchto pracovných ponúk

Nové pracovné príležitosti, šance a výzvy sú pred vami. Hľadáte si prácu, v ktorej si zarobíte aj viac ako 1500 eur? V závislosti od vašich skúseností môže byť pri niektorých pozíciách vaša odmena ešte vyššia. Pracovný portál Karéra.sk pre vás pripravil zoznam pracovných inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, ktoré ponúkajú platy od 1500 eur. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Brno, Česká republika

Plat: 1800 - 2000 €

Nebojíte sa zodpovednosti a šoférovanie vám ide od ruky? Stavebná spoločnosť BS IMEX s.r.o. hľadá šikovného kolegu na pozíciu Vodič nákladného automobilu. Zamestnávateľ ponúka ubytovanie zadarmo. Všetko o tejto pracovnej ponuke nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Prešov

Plat: 2000 €

Čo vás čaká na tejto pozícii? Hlavnou náplňou práce je vedenie účtovného oddelenia, komplexné účtovníctvo, vypracovanie štatistických výkazov a hlásení, vyhotovovanie podkladov potrebných pre konsolidovanú účtovnú závierku a zabezpečovanie daňového výkazníctva. Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na Kariéra.sk.

Začnite zarábať od 1500 Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: západné Slovensko

Plat: 1500 €

Čo bude náplňou vašej práce? Jedná sa o vykonávanie inventúr na maloobchodných predajniach podľa stanovených postupov, zhodnotenie stavu maloobchodnej predajne podľa stanovených pravidiel a následné kontaktovanie nadriadeného o výsledkoch inventúrnych záznamov. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2150 €

Na tejto pozícii vás čaká skladovanie a preberanie tovaru a tiež kontrola tovaru voči poškodeniu. Zamestnávateľ ponúka nemeckú pracovná zmluvu, vianočné prémie, kontaktnú osobu v rodnom jazyku a zabezpečené ubytovanie. Všetko o tejto ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1900 €

Baví vás performance marketing? Ste kreatívny a máte zmysel pre detail? Dokážete dať dáta do kontextu a z dostupných informácií vyťažiť cenné poznatky, ktoré viete aplikovať v prospech navrhovanej kampane? Ak áno, táto ponuka by vás mohla zaujať. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Začnite zarábať od 1500 Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Bardejov

Plat: 1900 €

Jedna z predajní LIDL sa ocitne vo vašich rukách. Budete viesť tím s približne 30 zamestnancami – organizovať ich prácu, úlohy a pracovné zmeny či starať sa o ich rast a naberať nových zamestnancov. Nebojíte sa zodpovednosti? Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2500 €

Vedúci ekonomického oddelenia riadi, usmerňuje a koordinuje činnosť ekonomického oddelenia na fakulte verejnej vysokej školy v súlade s platnou legislatívou pre oblasť daní a účtovníctva a zodpovedá za správne čerpanie finančných prostriedkov fakulty na základe schváleného rozpočtu a platných zákonov. Na túto ponuku môžete reagovať na portáli Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

 

Viac o téme: Práca Kariéra Zamestnanie Povolanie Pracovné ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy