Plat od 700 do 1 050 eur? Tieto pracovné miesta vo výrobe sú voľné

Zdroj: thinkstockphotos.com

Trnava, Lozorno, Devínska Nová Ves, Nitra či Hlohovec. Hľadáte si prácu v týchto lokalitách? Personálna agentúra EUROPERSONAL&FABRIKA ponúka zaujímavé pracovné ponuky z oblasti výroby. Hľadajú skladníkov, montážnych a výrobných pracovníkov, ale aj vodičov VZV. Hľadáte si práve takúto prácu? Pozrite si voľné pracovné ponuky.

 

 

 

  • Operátor výroby strešných skiel do áut

Miesto výkonu práce: Lozorno
Ponúkaný plat: 4,6 eur/hod. + príplatky
Vašou úlohou na tejto pozícii bude výroba strešných skiel, montáž a príprav jednotlivých komponentov. Pracovný čas je osem hodín, pracuje sa v trojzmennej prevádzke. Zamestnávateľ ponúka zaškolenie, dopravu, ubytovanie, stravné lístky, pracovný odev a obuv a týždenné zálohy. Chcete vedieť o tejto ponuke viac? Dostupná je na Kariéra.sk.

 

  • Hľadáme šikovných operátorov na výrobu interiérov áut

Miesto výkonu práce: Lozorno
Ponúkaný plat: 867 eur
Vašou úlohou bude výroba interiérových častí auta, palubné dosky, laminácia kožených dielov (kožiari vyučení v odbore sú vítaní). Práca je vhodná pre mužov aj ženy. Zamestnávateľ ponúka zaškolenie, dopravu, ubytovanie zadarmo na ubytovni. Ak vás táto ponuka zaujala, pozrite si ju na Kariéra.sk.

 

  • Vodič vysokozdvižného vozíka VZV/CXT

Miesto výkonu práce: Bratislava
Ponúkaný plat: 885 + príplatky
Náplňou práce na tejto pozícii je skladovanie a preprava komponentov pre výrobu v automobilovom priemysle, zásobovanie výrobnej linky. Práca je na plný úväzok, zamestnávateľ ponúka zaškolenie na pozíciu, ubytovanie, stravné lístky, pracovný odev a obuv či týždenné zálohy. Ponúka aj možnosť pozrieť si, ako by vaša práca ako vodiča VZV/CXT vyzerala. Celú ponuku a video k pracovnej pozícii nájdete na Kariéra.sk.

 

  • Operátor výroby na úseku flockingu

Miesto výkonu práce: Hlohovec
Ponúkaný plat: 975 eur + mesačný bonus
Na tejto pozícii bude vašou úlohou kontrola kvality výrobkov a samokontrola predpísaného postupu, vykonávanie prác na pridelenom pracovisku podľa pracovného postupu a schémy, manipulácia so striekacími pištoľami, rozoberanie a čistenie striekacích aparátov, manipulácia s tlakovými nádobami, výmena a čistenie chemikálií. Pracuje sa v overale s použitím ochrany zraku a dýchania. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Pozrieť si ju môžete na Kariéra.sk.

 

  • Vodič VZV

Miesto výkonu práce: Nitra
Ponúkaný plat: 837 eur + mesačné odmeny
Vašou úlohou bude vykládka a nakládka kamiónov, vizuálna kontrola obalov, vyskladnenie a zaskladnenie materiálu, manipulácia s komponentmi, práca manuálne aj s pomocou manipulačnej techniky, práca so skenerom. Zamestnávateľ ponúka pracovnú zmluvu (plný úväzok) aj bez skúšobnej doby, zmluvnú dopravu z okolia zadarmo, ubytovanie v Nitre na ubytovni zadarmo, ale napríklad aj bezúročné mikropôžičky. Celá pracovná ponuka s kompletnými informáciami je dostupná na Kariéra.sk.

 

  • Montážny pracovník

Miesto výkonu práce: Trnava - Zavar
Ponúkaný plat: 808 eur
Hľadáte si zaujímavú a finančne dobre platenú prácu v automobilovom priemysle? Ako montážny pracovník budete zabezpečovať montáž jednotlivých automobilových komponentov v rámci montáže automobilov. Pracovať budete pre medzinárodnú automobilovú značku. Zamestnávateľ ponúka pracovnú zmluvu, bezplatnú právnu poradňu, bezúročné mikro-pôžičky, zabezpečené stravovanie na pracovisku alebo stravné lístky, sociálny program – lístky do kina, divadla, športoviská, motivačné programy pre zamestnancov. Zistite o tejto práci viac, nájdete ju na portáli Kariéra.sk.

 

  • Pracovník/-čka skladu, práca so skenerom

Miesto výkonu práce: Nitra – Dolné Hony
Ponúkaný plat: 700 eur + mesačné odmeny
Chcete pracovať pre renomovanú automobilovú spoločnosť? Momentálne obsadzuje pozíciu pracovník/pracovníčka skladu. Vašou úlohou bude príjem, výdaj a vychystávanie materiálu a jeho kontrola podľa objednávky. Budete tiež prebaľovať, triediť, prerátavať, pracovať so skenerom, manuálne zaskladňovať a vyskladňovať tovar do a z regálov. Radi by ste sa o tejto ponuke dozvedeli viac? Pozrite si ju na pracovnom portáli Kariéra.sk.

 

  • Vodič VZV, resp. CXT

Miesto výkonu práce: Devínska Nová Ves
Ponúkaný plat: 885 – 1050 eur
Nemáte preukaz VZV? Nevadí. Zamestnávateľ vás v tréningovom centre naučí pracovať s vysokozdvižným vozíkom. Vašou náplňou práce bude skladovanie a preprava komponentov pre výrobu v automobilovom priemysle. Zamestnávateľ ponúka pracovnú zmluvu bez skúšobnej doby, stravné lístky, sociálny program, zabezpečené ubytovanie. Pracovnú ponuku v plnom znení si môžete pozrieť na Kariéra.sk.

 

  • Výroba autosedačiek

Miesto výkonu práce: Lozorno
Ponúkaný plat: 767 eur/ po 3 mesiacoch zvýšenie platu + príplatky
Pracuje sa v 8-hodinovom pracovnom režime na tri zmeny. Nástup ihneď, zamestnávateľ ponúka aj 13. a 14. plat. Pracovnú zmluvu ponúka na plný úväzok (TPP), okrem toho svojim zamestnancom poskytne bezplatnú právnu poradňu,, bezúročné mikro-pôžičky, možnosť čerpania záloh, ubytovanie a dopravu. Kompletný pracovný inzerát nájdete na Kariéra.sk.

 

  • Výrobný pracovník

Miesto výkonu práce: Lozorno
Ponúkaný plat: 790 – 1050 eur
Na tejto pozícii budete zodpovedať za výrobu strešných skiel pre automobilový priemysel a montáž jednotlivých komponentov v rámci strešných skiel. Pracuje sa v pracovnom priestore, každý má svoj pracovný stôl, práca je podriadená taktu. Zamestnávateľ ponúka pracovnú zmluvu bez skúšobnej doby, stravné lístky, sociálny program – súťaže a motivačné programy pre zamestnancov, zabezpečené ubytovanie a dopravu. Ak chcete vedieť o tejto pozícii viac, kliknite na Kariéra.sk.

Nezaujala vás žiadna z uvedených ponúk? Ďalšie inzeráty od spoločnosti EUROPERSONAL&FABRIKA si môžete pozrieť na Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Západné slovensko
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy