Práca na východe: Penzión s reštauráciou hľadá pomocného kuchára a čašníka, pozrite sa, čo ponúka

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: Gettty Images,

Chceli by ste sa uplatniť v oblasti hotelierstva a gastra? Príjemný penzión s reštauráciou Cin Cin v Poprade hľadá posilu do svojho tímu. Staňte sa pomocným kuchárom/kuchárkom alebo čašníkom/čašníčkou v obľúbenom penzióne. Zistite, čo všetko ponúka tento zamestnávateľ a aké požiadavky by mali spĺňať uchádzači zaujímajúci sa o voľné pozície.

Chceli by ste pracovať v penzióne, ktorý má viac než 20-ročnú tradíciu? Penzión Cin Cin bol otvorený v roku 1992 a odvtedy ponúka profesionálne ubytovacie služby, ktoré využili už tisícky návštevníkov. Penzión Cin Cin sa nachádza v krásnej lokalite mesta Poprad - Veľka, približne dva kilometre od letiska a len na skok od Vysokých Tatier.

Penzión Cin Cin ponúka svojim návštevníkom prvotriedne služby. Súčasťou penziónu je aj reštaurácia, v ktorej si môžu vychutnať výborné a vždy čerstvé jedlá.  

Chceli by ste pracovať v takomto prostredí? Teraz máte príležitosť. Penzión s reštauráciou Cin Cin totiž hľadá do svojho tímu pomocného kuchára/pomocnú kuchárku a čašníka/čašníčku. Svojim zamestnancom ponúka okrem platu od 600 - 900 eur aj ubytovanie a stravu.

Chceli by ste vedieť o týchto pracovných ponukách viac? Pozrite si celý pracovný inzerát s ponukou pomocný kuchár a čašník na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Čašník Pomocný kuchár
 
Staršie správy
Staršie správy