Prečo jednotkári končia na úrade práce a štvorkári zarábajú milióny?

Martin Hlinka: Ako sa učiť v 21. storočíMartin Hlinka: Ako sa učiť v 21. storočí Zdroj: red.

Škola vás totiž nenaučí všetko. Ba práve naopak, mnohé vzorce správania, ktoré škola učí, vám dnes môžu prekážať v pracovnom živote.

 

 

Aj vy patríte k tým, ktorí:

  • sa učili len to, čo prikazovali učitelia a nič iné?
    Dnes preto máte možno problém s kreativitou.
     
  • dôverovali školskému systému a nepracovali ste na sebe mimo neho?
    Dnes ste možno jeden z 30% nezamestnaných mladých.
     
  • poslúchali v škole?
    Dnes máte možno problém v práci presadiť vaše myšlienky, či vyjadriť váš nesúhlas.
     
  • študovali školu len preto, aby získali titul?
    Možno ste jeden z 23% absolventov, ktorí pracujete na pozícii, kde ten titul vôbec nepotrebujete .

Naopak, ak ste v škole neboli dobrým žiakom, mohlo vám to otvoriť úplne iné možnosti vzdelávania a uplatnenia. Akonáhle vám totiž nikto nekáže, čo máte robiť, vy sami si vyberáte, čo chcete dosiahnuť.

Ak ste v škole boli „zlým žiakom“ a otvorene ste si povedali váš názor, možno ste za to neboli populárni, no dnes sa vám to náramne hodí, pretože sa viete presadiť. Neučíte sa bezmyšlienkovo päť rokov iba teóriu. Učíte sa praktické vedomosti a schopnosti, za ktoré máte následne zaplatené v obore, ktorý ste si vybrali vy.

Vezmite si za príklad pánov, ktorí nedokončili univerzitu a zarábajú milióny: Bill Gates vzdal Harvard, Mark Zuckerberg tiež a ako sa im dnes darí?

Nie som fanúšikom toho, keď sa iba rýpe do vzdelávacieho systému bez konkrétneho riešenia, preto mám pre vás jedno riešenie. Možno nie ste Zuckerberg, ani Gates, no určite dokážete viac, keď sa začnete vzdelávať a pracovať na tom, čo vás vnútorne napĺňa.  Stiahnite si zdarma revolučný návod, ktorý vám ukáže, ako sa bleskovo naučíte všetky potrebné schopnosti pre získanie lepšej práce, či vyššieho zárobku.

O autorovi: Martin Hlinka je mladý podnikateľ, ktorého knihy a kurzy pomohli vyše 30-tisíc ľuďom vzdelávať sa efektívnejšie. Jeho E-book si môžete stiahnuť na stránke Porazskolu.sk.

Viac o téme: Sa V Učenie Študenti Hlinka Promo Článok Učiť Ako Martin PR 21. Storočí
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: red., Text: PR článok

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy