Pod jednou strechou nájdete 22 zamestnávateľov

Trh práce pomôže študentom nájsť si atraktívne zamestnanie.Trh práce pomôže študentom nájsť si atraktívne zamestnanie. Zdroj: photl.com

Spoločnosti ako Amazon, Dell, Deloitte Audit, IBM môžu nájsť všetci študenti a absolventi vysokých škôl na dnešnom Trhu práce. Prácu si tu môžu nájsť aj študenti v posledných ročníkoch štúdia.

Pomôcť študentom a absolventom vysokých škôl získať prehľad o prosperujúcich spoločnostiach pôsobiacich na Slovensku a nadviazať s nimi prvé kontakty je účelom Trhu práce, ktorý sa v utorok (25.2.) uskutoční v hoteli DoubleTree by Hilton v Košiciach. Trh práce znamená tiež obohatenie pre spoločnosti, ktoré majú záujem o perspektívnych a iniciatívnych zamestnancov. Organizátorom už 15. ročníka je Americká obchodná komora v SR (AmCham).

Na tohtoročnom podujatí sa zúčastní 22 slovenských a zahraničných spoločností pôsobiacich na Slovensku, ako Amazon, DELL, Deloitte Audit, Embraco Slovakia, Holcim, IBM Slovensko, Kancelária veľvyslanectva Kanady, Manpower Slovensko, NESS KDC, Slovak-American Foundation, Tatravagónka i U.S. Steel Košice. Predpokladá sa účasť vyše 1500 študentov.

Jednodňové podujatie je zamerané predovšetkým na oblasť ponuky pracovných miest pre študentov vysokých škôl v posledných ročníkoch a absolventov. Ďalej poskytuje možnosť získať informácie o príležitostiach na pracovnom trhu, ktoré ponúkajú slovenské a zahraničné firmy pôsobiace v rôznych sektoroch, ako napríklad informačné technológie, automobilový priemysel, personalistika, poradenstvo či hutnícky priemysel.

"Trh práce predstavuje jednu z mnohých aktivít Americkej obchodnej komory v SR, prostredníctvom ktorých sa snaží zlepšiť podnikanie svojich členských spoločností na slovenskom trhu. Americká obchodná komora v SR chce zároveň pomocou svojich členských spoločností rozšíriť možnosti pre mladých ľudí nájsť si atraktívne zamestnanie na Slovensku," informovali organizátori.

 

Viac o téme: Trh Dell Veľtrh Domáce Ibm Práce Amazon Košice
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: TASR

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy